'Geredemiz, Türkiye’de ilk üçe girsin'

SİYASET 14.04.2017 - 11:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2580+ kez okundu.
 

'Geredemiz, Türkiye’de ilk üçe girsin'

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Bugüne kadar her seçimde olduğu gibi bu referandumda da “EVET” diyerek Gerede’nin rekor kıracağından endişemiz yok, lakin biz istiyoruz ki Gerede’miz Türkiye’de ilk üçe girsin."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar 16 Nisan halk oylaması ile ilgili çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bir taraftan yerel yönetim sorunlarını çözüme kavuşturma çabasında olan Belediye Başkanı Mustafa Allar, öte yandan yaklaşan halk oylaması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni Anayasa konularında bilgilendirmelerde bulunuyor. Halk oylaması için son haftaya girilirken deri sanayi bölgemizdeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlara neden evet denilmesi gerektiğini anlatan Belediye Başkanı Mustafa Allar, yeni sistemde ülkenin geleceği için faydalı değişikliklerin olduğunu belirterek ”16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliği halk oylaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek, yeni sistemdeki değişiklikler konusunda bilgilendirmelerde bulunarak neden evet dememiz gerektiğini anlatıyoruz. Bugüne kadar her seçimde olduğu gibi bu referandumda da “EVET” diyerek Gerede’nin rekor kıracağından endişemiz yok, lakin biz istiyoruz ki Gerede’miz Türkiye’de ilk üçe girsin. Devletimiz bizlere bir söz verdi halk oylaması sıralamasında ilk üçe giren yerlere istediği herhangi bir büyük projeyi gerçekleştirme sözü verdi, inşallah biz bunu başarırsak sizlerin de desteğini arkamıza alarak hiçbir kapıdan boş dönmeyeceğiz. Bu sebeple 16 Nisanda yapılacak olan referandumda sizlerin desteğine daha çok ihtiyacımız var. Koalisyonsuz geleceğe emin adımlarla yürüyen bir Türkiye için, İstikbalimiz için, İstiklalimiz için, İstikrarımız için ve İlçemiz için tüm hemşehrilerimi “EVET” demeye davet ediyorum” dedi. 
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Bugüne kadar her seçimde olduğu gibi bu referandumda da “EVET” diyerek Gerede’nin rekor kıracağından endişemiz yok, lakin biz istiyoruz ki Gerede’miz Türkiye’de ilk üçe girsin."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar 16 Nisan halk oylaması ile ilgili çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bir taraftan yerel yönetim sorunlarını çözüme kavuşturma çabasında olan Belediye Başkanı Mustafa Allar, öte yandan yaklaşan halk oylaması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni Anayasa konularında bilgilendirmelerde bulunuyor.

Halk oylaması için son haftaya girilirken deri sanayi bölgemizdeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlara neden evet denilmesi gerektiğini anlatan Belediye Başkanı Mustafa Allar, yeni sistemde ülkenin geleceği için faydalı değişikliklerin olduğunu belirterek ”16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliği halk oylaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek, yeni sistemdeki değişiklikler konusunda bilgilendirmelerde bulunarak neden evet dememiz gerektiğini anlatıyoruz. Bugüne kadar her seçimde olduğu gibi bu referandumda da “EVET” diyerek Gerede’nin rekor kıracağından endişemiz yok, lakin biz istiyoruz ki Gerede’miz Türkiye’de ilk üçe girsin. Devletimiz bizlere bir söz verdi halk oylaması sıralamasında ilk üçe giren yerlere istediği herhangi bir büyük projeyi gerçekleştirme sözü verdi, inşallah biz bunu başarırsak sizlerin de desteğini arkamıza alarak hiçbir kapıdan boş dönmeyeceğiz. Bu sebeple 16 Nisanda yapılacak olan referandumda sizlerin desteğine daha çok ihtiyacımız var. Koalisyonsuz geleceğe emin adımlarla yürüyen bir Türkiye için, İstikbalimiz için, İstiklalimiz için, İstikrarımız için ve İlçemiz için tüm hemşehrilerimi “EVET” demeye davet ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.