'Evet kampanyasına destek için buradayız'

SİYASET 14.04.2017 - 10:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1821+ kez okundu.
 

'Evet kampanyasına destek için buradayız'

Başkanlık sistemi ile halkın iradesinin daha net şekilde iktidarda temsil edileceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Allar; Biz bugüne kadar hep esnafımızla birlikte olduk olmaya da devam edeceğiz bundan hiç şüpheniz olmasın..." dedi.
16 Nisan’da yapılacak olan referanduma yönelik çalışmalarına hızla devam eden Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe yönetim kurulu, gençlik kolları ve kadın kolları ile beraber, geçtiğimiz hafta İlçemiz esnafları ile bir araya geldi. Başkanlık sistemi ile halkın iradesinin daha net şekilde iktidarda temsil edileceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Allar; Biz bugüne kadar hep esnafımızla birlikte olduk olmaya da devam edeceğiz bundan hiç şüpheniz olmasın. AK Parti iktidarları boyunca da esnafımızın desteğini gördük sizlere müteşekkiriz. Önümüzde çok önemli bir süreç var. 16 Nisan’da bir halk oylaması yapacağız. Teşkilatımızla birlikte Evet kampanyasını yürütmek amacıyla sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Biz evet ile birlikte Türkiye’de istikrarın olacağına, Evet ile birlikte esnafımızın da ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın da 2023 hedeflerine giderken istikrarla birlikte devam edeceğine inanıyoruz. Çünkü ülkemiz kaosları götürmüyor. Ülkemizde 2002 yılında yazar kasaların atıldığı dönemden şimdi esnafımızın ayaklarının yere basan hala gelmesinde AK Parti iktidarımızın çok büyük payı olduğunu, ama bunda da 14 yıllık kesintisiz AK Parti hükümetinin olduğunu düşünüyoruz. Tek başına iktidar çıkmayınca çok büyük bir kargaşa yaşandığını 7 Haziran seçimlerinde gördük hep birlikte gördük.  Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın daha iyi yerlere gelmesi amacıyla Evet kampanyasına destek için buradayız, desteklerinizi bekliyoruz ”dedi.  
Başkanlık sistemi ile halkın iradesinin daha net şekilde iktidarda temsil edileceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Allar; Biz bugüne kadar hep esnafımızla birlikte olduk olmaya da devam edeceğiz bundan hiç şüpheniz olmasın..." dedi.

16 Nisan’da yapılacak olan referanduma yönelik çalışmalarına hızla devam eden Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe yönetim kurulu, gençlik kolları ve kadın kolları ile beraber, geçtiğimiz hafta İlçemiz esnafları ile bir araya geldi.

Başkanlık sistemi ile halkın iradesinin daha net şekilde iktidarda temsil edileceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Allar; Biz bugüne kadar hep esnafımızla birlikte olduk olmaya da devam edeceğiz bundan hiç şüpheniz olmasın. AK Parti iktidarları boyunca da esnafımızın desteğini gördük sizlere müteşekkiriz. Önümüzde çok önemli bir süreç var. 16 Nisan’da bir halk oylaması yapacağız.

Teşkilatımızla birlikte Evet kampanyasını yürütmek amacıyla sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Biz evet ile birlikte Türkiye’de istikrarın olacağına, Evet ile birlikte esnafımızın da ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın da 2023 hedeflerine giderken istikrarla birlikte devam edeceğine inanıyoruz. Çünkü ülkemiz kaosları götürmüyor.

Ülkemizde 2002 yılında yazar kasaların atıldığı dönemden şimdi esnafımızın ayaklarının yere basan hala gelmesinde AK Parti iktidarımızın çok büyük payı olduğunu, ama bunda da 14 yıllık kesintisiz AK Parti hükümetinin olduğunu düşünüyoruz. Tek başına iktidar çıkmayınca çok büyük bir kargaşa yaşandığını 7 Haziran seçimlerinde gördük hep birlikte gördük.  Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın daha iyi yerlere gelmesi amacıyla Evet kampanyasına destek için buradayız, desteklerinizi bekliyoruz ”dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.