Allar, hız kesmiyor!

SİYASET 22.03.2017 - 14:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2303+ kez okundu.
 

Allar, hız kesmiyor!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, referandum çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 16 Nisan’da yapılacak referandum için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Referandum turları kapsamında ilçemizde bulunan başta kamu kurumları olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarını, sanayi ve çarşı esnaflarını ziyaret eden Başkan Allar, sandıktan “evet” çıkacağına gönülden inandığını belirtti. Ziyaretleri sırasından vatandaşlar ile uzun süre sohbet eden Mustafa Allar, “17 Nisan sabahı bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız,” dedi. Allar, şöyle konuştu; “Halkımızın engin ferasetine inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah referandumda ‘evet’ çıkacak. Ve 17 Nisan sabahı bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız. Daha güçlü, daha çok söz sahibi bir Türkiye’ye; terör örgütlerinin sesinin kesileceği, Avrupa’nın tir tir titreyeceği ve ülkemizin dirileceği yeni bir güne uyanacağız”
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, referandum çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 16 Nisan’da yapılacak referandum için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Referandum turları kapsamında ilçemizde bulunan başta kamu kurumları olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarını, sanayi ve çarşı esnaflarını ziyaret eden Başkan Allar, sandıktan “evet” çıkacağına gönülden inandığını belirtti.

Ziyaretleri sırasından vatandaşlar ile uzun süre sohbet eden Mustafa Allar, “17 Nisan sabahı bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız,” dedi.

Allar, şöyle konuştu; “Halkımızın engin ferasetine inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah referandumda ‘evet’ çıkacak. Ve 17 Nisan sabahı bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız. Daha güçlü, daha çok söz sahibi bir Türkiye’ye; terör örgütlerinin sesinin kesileceği, Avrupa’nın tir tir titreyeceği ve ülkemizin dirileceği yeni bir güne uyanacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.