Başkan, hakkını veriyor!..

GÜNDEM 08.02.2017 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2154+ kez okundu.
 

Başkan, hakkını veriyor!..

Esnaf kökenli belediye başkanı Mustafa Allar, çalışanın hakkını verirken, Gerede Belediyesi’nde görev yapan 25 Belediye İş Sendikası çalışanının sözleşmesi tazelendi.
Belediye-İş Sendikası ve Gerede Belediyesi arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Gerçekleştirilen protokole Gerede Belediyesi adına Belediye Başkanı Mustafa Allar, sendika adına da Sinan Ay imza attı. Gerede Belediyesi’nde görev yapan 25 Belediye İş Sendikası çalışanının imzalanan protokolle sözleşmesi tazelendi. Protokol Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın makamında gerçekleştirilirken, taraflar masada anlaşmaya vardı ve iki tarafta yapılan anlaşmadan memnuniyet duydu.  Gerede Belediyesi Başkanlık makamında, Başkan Mustafa Allar ve Belediye İş Bolu Şube Başkanı Sinan Ay tarafından imzalanan sözleşme 2 yıl boyunca devam edecek. Anlaşmaya göre yılın ilk altı aylık sürecinde 4, ikinci 6 aylık sürecinde de 4,5 oranında işçilere zam yapılacak. Gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesinde herhangi bir anlaşmazlık çıkmazken, her iki tarafın da yapılan anlaşmadan memnuniyet duyması Başkan Allar’ın, çalışanın emeğine ne kadar önem verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Konu ile ilgili duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Allar, “Belediye İş Sendikası Bolu Şubesine bağlı Belediyemizin Kadrolu İşçilerinin 2 yıllık sözleşmesini, Bolu Şubesi Başkanı Sinan Ay ile imzaladık. İşçilerimizin emeklerini korumaya ve gözetmeye devam edeceğiz. 2017-2018 yıllarını kapsayan sözleşmemiz İşçilerimize ve Belediyemize hayırlı olsun” dedi.
Esnaf kökenli belediye başkanı Mustafa Allar, çalışanın hakkını verirken, Gerede Belediyesi’nde görev yapan 25 Belediye İş Sendikası çalışanının sözleşmesi tazelendi.

Belediye-İş Sendikası ve Gerede Belediyesi arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Gerçekleştirilen protokole Gerede Belediyesi adına Belediye Başkanı Mustafa Allar, sendika adına da Sinan Ay imza attı.

Gerede Belediyesi’nde görev yapan 25 Belediye İş Sendikası çalışanının imzalanan protokolle sözleşmesi tazelendi. Protokol Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın makamında gerçekleştirilirken, taraflar masada anlaşmaya vardı ve iki tarafta yapılan anlaşmadan memnuniyet duydu. 

Gerede Belediyesi Başkanlık makamında, Başkan Mustafa Allar ve Belediye İş Bolu Şube Başkanı Sinan Ay tarafından imzalanan sözleşme 2 yıl boyunca devam edecek. Anlaşmaya göre yılın ilk altı aylık sürecinde 4, ikinci 6 aylık sürecinde de 4,5 oranında işçilere zam yapılacak.

Gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesinde herhangi bir anlaşmazlık çıkmazken, her iki tarafın da yapılan anlaşmadan memnuniyet duyması Başkan Allar’ın, çalışanın emeğine ne kadar önem verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Konu ile ilgili duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Allar, “Belediye İş Sendikası Bolu Şubesine bağlı Belediyemizin Kadrolu İşçilerinin 2 yıllık sözleşmesini, Bolu Şubesi Başkanı Sinan Ay ile imzaladık. İşçilerimizin emeklerini korumaya ve gözetmeye devam edeceğiz. 2017-2018 yıllarını kapsayan sözleşmemiz İşçilerimize ve Belediyemize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.