Kar şenliğinde buluştular

YAŞAM 03.02.2017 - 10:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2125+ kez okundu.
 

Kar şenliğinde buluştular

Gerede protokolünün de katıldığı programda En güzel Kardan Adam Yarışması, Renkli Kar Topları ve En Hızlı Kayak Yarışması yapıldı.
Gerede Belediyesi ve Gerede Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kar şenliği programı öğrencilerin yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte yapıldı. Gerede protokolünün de katıldığı programda En güzel Kardan Adam Yarışması, Renkli Kar Topları ve En Hızlı Kayak Yarışması Yapıldı. Kar Şenliğine Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar, Gerede İlçe Gençlik Hizm. ve Spor Müdürü Mustafa Kocakaya, Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek, Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi İrfan İlter, Gerede Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda velileriyle birlikte öğrenciler katıldı. Kış ayında olmamıza rağmen oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen kar şenliği renkli görüntüler oluşturdu. 11-13 yaş ve 14-17 yaş kategorilerinde, üçer kişilik gruplar halinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından madalya ve teşekkür belgesi takdim edildi. Program sonunda katılımcılara bardakta sıcak çorba ikram edildi. Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Gerede Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz kar şenliği festivalimizi bu yıl ilk defa gerçekleştirdik. Gençlerimizin moral motivasyonunu artırmak adına bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Gençlere yönelik etkinliklerimizi çeşitlendirerek ilerleyen zamanlarda da devam etireceğiz. Kış mevsimini eziyet olarak değil, eğlence olarak görmemiz gerekir. Kar şenliği etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Gerede protokolünün de katıldığı programda En güzel Kardan Adam Yarışması, Renkli Kar Topları ve En Hızlı Kayak Yarışması yapıldı.

Gerede Belediyesi ve Gerede Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kar şenliği programı öğrencilerin yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte yapıldı.

Gerede protokolünün de katıldığı programda En güzel Kardan Adam Yarışması, Renkli Kar Topları ve En Hızlı Kayak Yarışması Yapıldı.

Kar Şenliğine Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar, Gerede İlçe Gençlik Hizm. ve Spor Müdürü Mustafa Kocakaya, Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek, Gerede Devlet Hastanesi Başhekimi İrfan İlter, Gerede Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda velileriyle birlikte öğrenciler katıldı.

Kış ayında olmamıza rağmen oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen kar şenliği renkli görüntüler oluşturdu. 11-13 yaş ve 14-17 yaş kategorilerinde, üçer kişilik gruplar halinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından madalya ve teşekkür belgesi takdim edildi. Program sonunda katılımcılara bardakta sıcak çorba ikram edildi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Gerede Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz kar şenliği festivalimizi bu yıl ilk defa gerçekleştirdik. Gençlerimizin moral motivasyonunu artırmak adına bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Gençlere yönelik etkinliklerimizi çeşitlendirerek ilerleyen zamanlarda da devam etireceğiz. Kış mevsimini eziyet olarak değil, eğlence olarak görmemiz gerekir. Kar şenliği etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.