Gar, gış, gıyamet olsa da!..

SİYASET 09.01.2017 - 14:15, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2234+ kez okundu.
 

Gar, gış, gıyamet olsa da!..

Gerede'de esnaf ve vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan İl Başkanı Doğanay; "Cumhurbaşkanımız Başbakanımızın sizlere selamı getirmek için geldik. Kar da yağsa biz hep sahadayız, sizlerin yanındayız" dedi.
Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve beraberindeki kalabalık partili grubu, yağan şiddetli kara rağmen Gerede'de pazaryerini gezerek, halkla bir araya geldiler. Gerede'de esnaf ve vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan İl Başkanı Doğanay; "Cumhurbaşkanımız Başbakanımızın sizlere selamı getirmek için geldik. Kar da yağsa biz hep sahadayız, sizlerin yanındayız" diye konuştu. Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay teşkilat mensuplarını da yanına alarak, yoğun kar yağışı altında Gerede sokaklarında adeta gövde gösterisi yaptı. Şiddetli kar yağışının da etkisiyle ayakta bile durmanın zorlaştığı Gerede sokaklarında esnaf ve partililerle buluşan AK Partililer, esnaf ve halkla buluştular. Doğanay'ın yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gerede AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gerede Belediye Meclis Üyeleri, Gerede İl Genel Meclisi Üyeleri ve Gerede ilçe teşkilatı mensuplarından oluşan kalabalık bir partili grubuyla gerçekleşen ziyarette, vatandaşların istek ve şikâyetleri dinlendi. Gerede Belediye Kapalı Pazaryerinde bulunan esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Doğanay ve beraberindeki AK Partililer, burada vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştılar. Kendisi de Geredeli olan İl Başkanı Nurettin Doğanay pazaryerinde satış yapan köylüleriyle de karşılaşınca ortaya samimi görüntüler çıktı. Doğanay burada yaptığı konuşmalarda; "Şu an burada siyasi bir çalışma için bulunmuyoruz. Biz buraya; 15 Temmuz'da siyasi görüşü ne olursa olsun Cumhurbaşkanımızdan yana, demokrasinden yana, ülkemizden yana dik duruş gösteren Gerede Halkına teşekkür ederek helallik almaya geldik. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım Beyin selamlarını getirdik. Genel Başkanımız bize çalışın dedi. Biz de AK Parti teşkilatları olarak kar kış demeden halkımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.
Gerede'de esnaf ve vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan İl Başkanı Doğanay; "Cumhurbaşkanımız Başbakanımızın sizlere selamı getirmek için geldik. Kar da yağsa biz hep sahadayız, sizlerin yanındayız" dedi.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve beraberindeki kalabalık partili grubu, yağan şiddetli kara rağmen Gerede'de pazaryerini gezerek, halkla bir araya geldiler.

Gerede'de esnaf ve vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan İl Başkanı Doğanay; "Cumhurbaşkanımız Başbakanımızın sizlere selamı getirmek için geldik. Kar da yağsa biz hep sahadayız, sizlerin yanındayız" diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay teşkilat mensuplarını da yanına alarak, yoğun kar yağışı altında Gerede sokaklarında adeta gövde gösterisi yaptı.

Şiddetli kar yağışının da etkisiyle ayakta bile durmanın zorlaştığı Gerede sokaklarında esnaf ve partililerle buluşan AK Partililer, esnaf ve halkla buluştular.

Doğanay'ın yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gerede AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gerede Belediye Meclis Üyeleri, Gerede İl Genel Meclisi Üyeleri ve Gerede ilçe teşkilatı mensuplarından oluşan kalabalık bir partili grubuyla gerçekleşen ziyarette, vatandaşların istek ve şikâyetleri dinlendi.

Gerede Belediye Kapalı Pazaryerinde bulunan esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Doğanay ve beraberindeki AK Partililer, burada vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştılar.

Kendisi de Geredeli olan İl Başkanı Nurettin Doğanay pazaryerinde satış yapan köylüleriyle de karşılaşınca ortaya samimi görüntüler çıktı. Doğanay burada yaptığı konuşmalarda; "Şu an burada siyasi bir çalışma için bulunmuyoruz. Biz buraya; 15 Temmuz'da siyasi görüşü ne olursa olsun Cumhurbaşkanımızdan yana, demokrasinden yana, ülkemizden yana dik duruş gösteren Gerede Halkına teşekkür ederek helallik almaya geldik. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım Beyin selamlarını getirdik. Genel Başkanımız bize çalışın dedi. Biz de AK Parti teşkilatları olarak kar kış demeden halkımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.