Okullar tatil mi?

GÜNDEM 08.01.2017 - 23:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2813+ kez okundu.
 

Okullar tatil mi?

Devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle pazartesi günü eğitime bir gün ara verildi.
İlçemizde de etkisini yoğun bir şekilde gösteren kar yağışı eğitime engel oldu. Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada gizli buzlanma nedeni ile 9 Ocak Pazartesi günü okullar tatil edildi. Ayrıca engelli ve hamile kamu görevlileri de izinli sayılacak. Öte yandan Özel Eğitim Rehabilitasyon  merkezileri ile halk eğitim merkezleri 9 Ocak günü tatil edildi. Kar yağışından dolayı aynı zamanda engelli vatandaşlar ve hamile kamu çalışanları bir gün izinli sayılacak.
Devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle pazartesi günü eğitime bir gün ara verildi.

İlçemizde de etkisini yoğun bir şekilde gösteren kar yağışı eğitime engel oldu. Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada gizli buzlanma nedeni ile 9 Ocak Pazartesi günü okullar tatil edildi.

Ayrıca engelli ve hamile kamu görevlileri de izinli sayılacak. Öte yandan Özel Eğitim Rehabilitasyon  merkezileri ile halk eğitim merkezleri 9 Ocak günü tatil edildi.

Kar yağışından dolayı aynı zamanda engelli vatandaşlar ve hamile kamu çalışanları bir gün izinli sayılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.