'Başkanım, kap gel Ankara'dan!..'

GÜNDEM 27.12.2016 - 17:17, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1309+ kez okundu.
 

'Başkanım, kap gel Ankara'dan!..'

Başkent bürokrasisi ile verdiği ikili diyaloglarını memleketine kazanım olarak döndüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, araç parkurunu genişletmeye devam ediyor.
Göreve geldiği günden bu yana memleket menfaatine yönelik çıkış ve çalışmaları ile dikkati çeken belediye başkanı Mustafa Allar, envantere; 4 x 4 kasalı arazi aracı kazandırdı.  Ankara bürokrasisi ile yaşadığı ikili diyaloglarının meyvesini memleketine döndürmeyi başaran Allar Başkan, “Şükürler olsun ki hibe yoluyla belediyemize birçok araç kazandırdık,” dedi. Belediyeye neredeyse her ay yeni bir araç kazandıran Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu hafta içerisinde de; ihtiyaca binaen sıfır kilometre 2 adet 4 x 4 Toyota HILUX marka Kasalı arazi aracı kazandırmayı başardı. Başkent ile başarıyla gerçekleştirdiği ikili diyaloglarını memleketine kazanım olarak döndüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, araç parkurunu yenilemeye devam edeceklerini vurguladı. Başkan Allar, konuya ilişkin verdiği bilgilerde; “Belediyemizin işlerinin hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için araç parkurumuzu elimizden geldiği kadar güçlendirmemiz gerekiyor. Şükürler olsun ki birçoğu hibe yoluyla belediyemize birçok araç kazandırdık. Bu araçları da kendi bütçemizle aldık. Ekonomik ömrünü tamamlamış, belediyeye zarar ettiren araçları devre dışı bırakıyoruz. Belediye hizmetlerinin verimli ve hızlı olması için Araç parkurumuzu yenilemeye devam ediyoruz,” sözlerini kullandı.
Başkent bürokrasisi ile verdiği ikili diyaloglarını memleketine kazanım olarak döndüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, araç parkurunu genişletmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana memleket menfaatine yönelik çıkış ve çalışmaları ile dikkati çeken belediye başkanı Mustafa Allar, envantere; 4 x 4 kasalı arazi aracı kazandırdı. 

Ankara bürokrasisi ile yaşadığı ikili diyaloglarının meyvesini memleketine döndürmeyi başaran Allar Başkan, “Şükürler olsun ki hibe yoluyla belediyemize birçok araç kazandırdık,” dedi.

Belediyeye neredeyse her ay yeni bir araç kazandıran Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu hafta içerisinde de; ihtiyaca binaen sıfır kilometre 2 adet 4 x 4 Toyota HILUX marka Kasalı arazi aracı kazandırmayı başardı.

Başkent ile başarıyla gerçekleştirdiği ikili diyaloglarını memleketine kazanım olarak döndüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, araç parkurunu yenilemeye devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Allar, konuya ilişkin verdiği bilgilerde; “Belediyemizin işlerinin hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için araç parkurumuzu elimizden geldiği kadar güçlendirmemiz gerekiyor. Şükürler olsun ki birçoğu hibe yoluyla belediyemize birçok araç kazandırdık. Bu araçları da kendi bütçemizle aldık. Ekonomik ömrünü tamamlamış, belediyeye zarar ettiren araçları devre dışı bırakıyoruz. Belediye hizmetlerinin verimli ve hızlı olması için Araç parkurumuzu yenilemeye devam ediyoruz,” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.