Başkan, dağıttı!

YAŞAM 23.12.2016 - 10:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1236+ kez okundu.
 

Başkan, dağıttı!

Belediye adına üç bin adet takvim bastırarak, halka ulaşmayı sürdüren Başkan Mustafa Allar, “Halkımızın bize verdiği destek bizlere heyecan ve güç katmaktadır” dedi.
Yeni bir yıla yaklaşmanın, diğer bir yılı da uğurlamanın telaşı ile hayatımıza devam ederken, yaşamı her alanda kolaylaştırmaya çalışan Gerede Belediyesi de 2017 yılını; bastırdığı takvimler ile karşılıyor. Belediye adına üç bin adet takvim bastırarak, halka ulaşmayı sürdüren Başkan Mustafa Allar, “Halkımızın bize verdiği destek bizlere heyecan ve güç katmaktadır” dedi. Gerede Belediyesi, Geredeli vatandaşlara hizmet noktasında 3000 adet takvim dağıttı. Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Halkımızın bize verdiği destek bizlere heyecan ve güç katmaktadır” diye konuştu. Gerede Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde 2017 yılı takvimi çıkarttı. Gerede Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler görevlileri tarafından vatandaşlara ve esnaflara dağıtılan takvim, büyük beğeni topladı. Görevliler tek tek işyerlerini gezerek 2016 yılı çalışmalarının fotoğraflarla anlatıldığı takvimi esnafa hediye eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 3 bin takvim bastırdıklarını belirterek, “Bunları halkımıza yeni yıla girerken 2016 yılına ilişkin yaptığımız çalışmaları gösteren fotoğraflarla basarak dağıttık. İlçe halkımızın takvimlerimize göstermiş olduğu ilgi bizleri memnun etmiştir. Biz, belediye olarak bu tür kültürel çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Belediye, halkın yaşam koşullarını ve kültürel zenginliklerini iyileştirme ve değer katma konusunda her zaman çaba ve emek sarf edecektir. Gerede Belediyesi vizyonu ve misyonu olan bir belediye olma yolunda yoğun çalışma göstermektedir. Halkımızın bize verdiği destek bizlere heyecan ve güç katmaktadır” diye konuştu.
Belediye adına üç bin adet takvim bastırarak, halka ulaşmayı sürdüren Başkan Mustafa Allar, “Halkımızın bize verdiği destek bizlere heyecan ve güç katmaktadır” dedi.

Yeni bir yıla yaklaşmanın, diğer bir yılı da uğurlamanın telaşı ile hayatımıza devam ederken, yaşamı her alanda kolaylaştırmaya çalışan Gerede Belediyesi de 2017 yılını; bastırdığı takvimler ile karşılıyor.

Belediye adına üç bin adet takvim bastırarak, halka ulaşmayı sürdüren Başkan Mustafa Allar, “Halkımızın bize verdiği destek bizlere heyecan ve güç katmaktadır” dedi.

Gerede Belediyesi, Geredeli vatandaşlara hizmet noktasında 3000 adet takvim dağıttı. Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Halkımızın bize verdiği destek bizlere heyecan ve güç katmaktadır” diye konuştu.

Gerede Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde 2017 yılı takvimi çıkarttı. Gerede Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler görevlileri tarafından vatandaşlara ve esnaflara dağıtılan takvim, büyük beğeni topladı.

Görevliler tek tek işyerlerini gezerek 2016 yılı çalışmalarının fotoğraflarla anlatıldığı takvimi esnafa hediye eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 3 bin takvim bastırdıklarını belirterek, “Bunları halkımıza yeni yıla girerken 2016 yılına ilişkin yaptığımız çalışmaları gösteren fotoğraflarla basarak dağıttık. İlçe halkımızın takvimlerimize göstermiş olduğu ilgi bizleri memnun etmiştir. Biz, belediye olarak bu tür kültürel çalışmalarımızı devam ettireceğiz.
Belediye, halkın yaşam koşullarını ve kültürel zenginliklerini iyileştirme ve değer katma konusunda her zaman çaba ve emek sarf edecektir. Gerede Belediyesi vizyonu ve misyonu olan bir belediye olma yolunda yoğun çalışma göstermektedir. Halkımızın bize verdiği destek bizlere heyecan ve güç katmaktadır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.