'Çam sakızı, çoban armağanı..'

YAŞAM 29.11.2016 - 09:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1443+ kez okundu.
 

'Çam sakızı, çoban armağanı..'

Başkan Allar, öğretmenlere, ajanda ve kalem hediye etti.
İlçede görev yapan eğitimcileri unutmayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,  öğretmenlere; içerisinde 2017 ajandası ve kalem olan hediye paketi takdim etti.  Gerede Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimcileri unutmayarak ilçemizdeki tüm öğretmenlere, içerisinde 2017 ajandası ve kalem olan hediye paketi takdim etti.  Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından takdimleri yapılan hediyelerin verilmesi esnasında görüştüğümüz öğretmenlerimiz; "Belediye Başkanımız Mustafa Allar öğretmenleri unutmadığını göstererek bizleri çok sevindirdi. Aslında önemli olan hatırlanmamızdır. Bizlere verdiği bu değerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdiler. Belediye Başkanı Mustafa Allar ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Kutsal bir mesleğin sahipleri, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, sevgi ve fedakârlık mesleğini icra eden öğretmenlerimizi yılın bir gününde değil her zaman saygıyla anıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, onların moral motivasyonunu olumlu yönde artırmak maksadıyla belediye olarak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik" diye konuştu.
Başkan Allar, öğretmenlere, ajanda ve kalem hediye etti.

İlçede görev yapan eğitimcileri unutmayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,  öğretmenlere; içerisinde 2017 ajandası ve kalem olan hediye paketi takdim etti. 

Gerede Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimcileri unutmayarak ilçemizdeki tüm öğretmenlere, içerisinde 2017 ajandası ve kalem olan hediye paketi takdim etti. 

Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından takdimleri yapılan hediyelerin verilmesi esnasında görüştüğümüz öğretmenlerimiz; "Belediye Başkanımız Mustafa Allar öğretmenleri unutmadığını göstererek bizleri çok sevindirdi. Aslında önemli olan hatırlanmamızdır. Bizlere verdiği bu değerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdiler.

Belediye Başkanı Mustafa Allar ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Kutsal bir mesleğin sahipleri, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, sevgi ve fedakârlık mesleğini icra eden öğretmenlerimizi yılın bir gününde değil her zaman saygıyla anıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, onların moral motivasyonunu olumlu yönde artırmak maksadıyla belediye olarak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.