Yerel yönetimden, yönetimi ziyaret..

GÜNDEM 25.11.2016 - 08:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1415+ kez okundu.
 

Yerel yönetimden, yönetimi ziyaret..

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret etti.
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker ve AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Allar Gerede ile ilgili yapılan ve proje aşamasında olan yapılacak hizmetleri anlattı. İlçemize yararlı olacak birçok konu hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker ve İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçemizin değişim ve dönüşümünde koordineli bir şekilde beraber çalışacaklarını dile getirdi. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker ise yaptığı konuşmasında Gerede Belediye Başkanı Sayın Mustafa Allar’ı Gerede’ye yapılan çalışmalarla ilgili dinleme fırsatı bulduk. Gerçekten etkileyici güzel çalışmaları var. Heyecanına şahit olduk. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Karşılıklı dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çektiren heyet makamdan ayrıldılar.
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret etti.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker ve AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Allar Gerede ile ilgili yapılan ve proje aşamasında olan yapılacak hizmetleri anlattı. İlçemize yararlı olacak birçok konu hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker ve İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçemizin değişim ve dönüşümünde koordineli bir şekilde beraber çalışacaklarını dile getirdi.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker ise yaptığı konuşmasında Gerede Belediye Başkanı Sayın Mustafa Allar’ı Gerede’ye yapılan çalışmalarla ilgili dinleme fırsatı bulduk. Gerçekten etkileyici güzel çalışmaları var. Heyecanına şahit olduk. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karşılıklı dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çektiren heyet makamdan ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.