'Dik dur eğilme, Geredeliler seninle!

GÜNDEM 31.07.2016 - 18:08, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2137+ kez okundu.
 

'Dik dur eğilme, Geredeliler seninle!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yaşanan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu vatan ve demokrasi mücadelesinde canını hiçe sayan, bu uğurda can veren şehitlerimizi bu büyük millet asla unutmayacaktır,” dedi.
FETÖ Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından tüm ülkede olduğu gibi Bolu’nun en büyük ilçesi Gerede’de binlerce kişi günlerdir meydanlarda vatan nöbeti tutmaya devam ediyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yaşanan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu vatan ve demokrasi mücadelesinde canını hiçe sayan, bu uğurda can veren şehitlerimizi bu büyük millet asla unutmayacaktır,” dedi. Başkan Allar, mercanmedya.com’a yaptığı açıklamada; “15 Temmuzu 16 Temmuza bağlayan tarihimize kara bir leke olarak geçen bu talihsiz geceyi millet olarak hep birlikte yaşadık. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir-komuta zinciri dışında, Silahlı Kuvvetler içerisindeki paralel terör yapılanmasının bir kalkışmasına maruz kaldık. Bütün milletimize geçmiş olsun. Milletimiz bu olayda çok büyük bir basiret göstermiştir ve bu basiret Türkiye’de milli iradenin kesintiye uğramasının önüne geçmiştir. Bu büyük milletin iradesiyle oyun oynanamayacağı tüm dünyaya gösterilmiştir. Milletimiz tüm zor zamanlarda olduğu gibi bu elim olayda da ne siyasi parti gözetmiş ne de başka farklılıkları ciddiye almıştır. Görüş farklılıklarını bir tarafa bırakarak meydanlara dökülmüş ve Milli İrade ’ye sahip çıkmıştır. Bu vatan ve demokrasi mücadelesinde canını hiçe sayan, bu uğurda can veren şehitlerimizi bu büyük millet asla unutmayacaktır. Bu darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik güçlerimizin kıymetli mensuplarını, sivil vatandaşlarımızı rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Rabbim bir daha böyle günler yaşatmasın. Vatanımızın bütünlüğüne, milli birliğimize, devletimize ve hükümetimize karşı Fetö Terör Örgütü tarafından girişilen darbe; güvenlik güçlerimizin ve aziz milletimizin feraseti ve basireti sayesinde başarısızlığa mahkûm edilmiştir. Olayların başladığı andan itibaren uyumayan, meydanlara çıkan, dua eden aziz hemşerilerimize, Her akşam sabahın ilk ışıklarına kadar bizleri yalnız bırakmayan Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye, Siyasi Partilerimizin Başkanları ve Üyelerine, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerime ve Belediye Personelime şükranlarımı sunarım. Ayrıca meydanları dolduran vatandaşlarımıza farklı etkinliklerle her akşam hizmet veren tüm hocalarımıza ve ikramda bulunmak amacıyla adeta birbirleriyle yarışan esnaflarımıza çok teşekkür ederim. Ancak görevimiz sona ermedi. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci bir emir gelene kadar meydanları doldurmaya devam edeceğiz,” sözlerine yer verdi.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yaşanan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu vatan ve demokrasi mücadelesinde canını hiçe sayan, bu uğurda can veren şehitlerimizi bu büyük millet asla unutmayacaktır,” dedi.

FETÖ Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından tüm ülkede olduğu gibi Bolu’nun en büyük ilçesi Gerede’de binlerce kişi günlerdir meydanlarda vatan nöbeti tutmaya devam ediyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yaşanan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu vatan ve demokrasi mücadelesinde canını hiçe sayan, bu uğurda can veren şehitlerimizi bu büyük millet asla unutmayacaktır,” dedi.

Başkan Allar, mercanmedya.com’a yaptığı açıklamada; “15 Temmuzu 16 Temmuza bağlayan tarihimize kara bir leke olarak geçen bu talihsiz geceyi millet olarak hep birlikte yaşadık. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir-komuta zinciri dışında, Silahlı Kuvvetler içerisindeki paralel terör yapılanmasının bir kalkışmasına maruz kaldık. Bütün milletimize geçmiş olsun.

Milletimiz bu olayda çok büyük bir basiret göstermiştir ve bu basiret Türkiye’de milli iradenin kesintiye uğramasının önüne geçmiştir. Bu büyük milletin iradesiyle oyun oynanamayacağı tüm dünyaya gösterilmiştir.

Milletimiz tüm zor zamanlarda olduğu gibi bu elim olayda da ne siyasi parti gözetmiş ne de başka farklılıkları ciddiye almıştır. Görüş farklılıklarını bir tarafa bırakarak meydanlara dökülmüş ve Milli İrade ’ye sahip çıkmıştır. Bu vatan ve demokrasi mücadelesinde canını hiçe sayan, bu uğurda can veren şehitlerimizi bu büyük millet asla unutmayacaktır.

Bu darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik güçlerimizin kıymetli mensuplarını, sivil vatandaşlarımızı rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Rabbim bir daha böyle günler yaşatmasın.

Vatanımızın bütünlüğüne, milli birliğimize, devletimize ve hükümetimize karşı Fetö Terör Örgütü tarafından girişilen darbe; güvenlik güçlerimizin ve aziz milletimizin feraseti ve basireti sayesinde başarısızlığa mahkûm edilmiştir.

Olayların başladığı andan itibaren uyumayan, meydanlara çıkan, dua eden aziz hemşerilerimize, Her akşam sabahın ilk ışıklarına kadar bizleri yalnız bırakmayan Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye, Siyasi Partilerimizin Başkanları ve Üyelerine, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerime ve Belediye Personelime şükranlarımı sunarım.

Ayrıca meydanları dolduran vatandaşlarımıza farklı etkinliklerle her akşam hizmet veren tüm hocalarımıza ve ikramda bulunmak amacıyla adeta birbirleriyle yarışan esnaflarımıza çok teşekkür ederim.

Ancak görevimiz sona ermedi. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci bir emir gelene kadar meydanları doldurmaya devam edeceğiz,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.