'Görevimiz sona ermedi'

GÜNDEM 23.07.2016 - 17:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2168+ kez okundu.
 

'Görevimiz sona ermedi'

Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize yönelik darbe girişimine karşı Cumhuriyet Meydanını ellerindeki bayraklarla hınca hınç dolduran Geredeliler, 7´den 70´e "Milli İrade ve Demokrasi" nöbeti tutmaya devam ediyor.
15 Temmuz 2016 akşamı milli irade ve demokrasimize darbe teşebbüsüne karşı Gerede halkı, tek yürek olmaya devam ediyor. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize yönelik darbe girişimine karşı Cumhuriyet Meydanını ellerindeki bayraklarla hınca hınç dolduran Geredeliler, 7´den 70´e "Milli İrade ve Demokrasi" nöbeti tutmaya devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce vatandaşın gerçekleştirdiği ‘Demokrasi Nöbeti’ dünde çok sayıda ilçe halkının katılımıyla sabah saatlerine kadar devam etti. Caddelere çıkan araç sürücüleri de korna çalarak ve ellerindeki Türk bayraklarıyla slogan atıp tur attılar. FETÖ terör örgütü mensubu askerlerin darbe girişiminin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Milletime çağrı yapıyorum, meydanlara gelin, meydanlarda bunlara en güzel cevabı verelim. Bu darbe girişiminin başarılı olacağına inanmıyorum. Tarih boyunca darbecilerin hiçbiri başarılı olamamıştır”  çağrısı üzerine meydanlara çıkan vatandaşlar, o günden bu yana her akşam alanlara adeta akın ediyor. Askeri kalkışmanın olduğu geceden itibaren sabahın ilk ışıklarına kadar meydanlarda bekleyen Gerede halkı, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın yanında olduğunu vurgulayarak; "Reis tamam diyene dek meydanlarda olmayı sürdüreceğiz," şeklinde konuşarak, destek mesajlarını yinelediler. Çağrıya uyan kadın erkek, genç yaşlı 7’den 70’e binlerce vatandaş, cuma gününden bu yana geceden sabaha meydanları terk etmeyerek, demokrasiye ve milli iradeye, tuttukları nöbet, attıkları sloganlar ve hazırladıkları pankartlarla sahip çıktıklarını gösteriyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Vatanımızın bütünlüğüne, milli birliğimize, devletimize ve hükümetimize karşı FETÖ örgütü tarafından girişilen darbe; güvenlik güçlerimizin ve aziz milletimizin feraseti ve basireti sayesinde başarısızlığa mahkûm edilmiştir. Olayların başladığı andan itibaren uyumayan, meydanlara çıkan, dua eden aziz hemşerilerimize şükranlarımı sunarım. Ancak görevimiz sona ermedi. Devletimizin talimatları gereği sulh ve sükunet sağlanana dek meydanları terk etmeyeceğiz" sözlerini dile getirdi.  
Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize yönelik darbe girişimine karşı Cumhuriyet Meydanını ellerindeki bayraklarla hınca hınç dolduran Geredeliler, 7´den 70´e "Milli İrade ve Demokrasi" nöbeti tutmaya devam ediyor.

15 Temmuz 2016 akşamı milli irade ve demokrasimize darbe teşebbüsüne karşı Gerede halkı, tek yürek olmaya devam ediyor.

Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize yönelik darbe girişimine karşı Cumhuriyet Meydanını ellerindeki bayraklarla hınca hınç dolduran Geredeliler, 7´den 70´e "Milli İrade ve Demokrasi" nöbeti tutmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce vatandaşın gerçekleştirdiği ‘Demokrasi Nöbeti’ dünde çok sayıda ilçe halkının katılımıyla sabah saatlerine kadar devam etti. Caddelere çıkan araç sürücüleri de korna çalarak ve ellerindeki Türk bayraklarıyla slogan atıp tur attılar.

FETÖ terör örgütü mensubu askerlerin darbe girişiminin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Milletime çağrı yapıyorum, meydanlara gelin, meydanlarda bunlara en güzel cevabı verelim. Bu darbe girişiminin başarılı olacağına inanmıyorum. Tarih boyunca darbecilerin hiçbiri başarılı olamamıştır”  çağrısı üzerine meydanlara çıkan vatandaşlar, o günden bu yana her akşam alanlara adeta akın ediyor.

Askeri kalkışmanın olduğu geceden itibaren sabahın ilk ışıklarına kadar meydanlarda bekleyen Gerede halkı, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın yanında olduğunu vurgulayarak; "Reis tamam diyene dek meydanlarda olmayı sürdüreceğiz," şeklinde konuşarak, destek mesajlarını yinelediler.

Çağrıya uyan kadın erkek, genç yaşlı 7’den 70’e binlerce vatandaş, cuma gününden bu yana geceden sabaha meydanları terk etmeyerek, demokrasiye ve milli iradeye, tuttukları nöbet, attıkları sloganlar ve hazırladıkları pankartlarla sahip çıktıklarını gösteriyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Vatanımızın bütünlüğüne, milli birliğimize, devletimize ve hükümetimize karşı FETÖ örgütü tarafından girişilen darbe; güvenlik güçlerimizin ve aziz milletimizin feraseti ve basireti sayesinde başarısızlığa mahkûm edilmiştir. Olayların başladığı andan itibaren uyumayan, meydanlara çıkan, dua eden aziz hemşerilerimize şükranlarımı sunarım. Ancak görevimiz sona ermedi. Devletimizin talimatları gereği sulh ve sükunet sağlanana dek meydanları terk etmeyeceğiz" sözlerini dile getirdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.