Dünya şampiyonasına Geredeli imzası!

SPOR 21.02.2019 - 11:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1932+ kez okundu.
 

Dünya şampiyonasına Geredeli imzası!

"Dünya şampiyonasının finalinde Geredeli hemşehrimiz Ayşenur Duman, ülkemizi temsil edecek."
Avusturya’nın Seefeld kentinde organize edilen Kayaklı Koşu Dünya Şampiyonasında, bayanlar 5 km klasik teknik qualification yarışmasında Geredeli sporcumuz Ayşenur Duman 5. oldu. Güçlü rakipleri karşısında iyi mücadele eden sporcumuz bu sonuçla finalde yarışma hakkını elde etti. Türkiye Kayak Federasyonu Büyükler Kayaklı Koşu Milli Takımı, Dünya Şampiyonası için hazırlıklarını tamamlayarak Avusturya’ya gitti. Avusturya’nın Seefeld kentinde 19-27 Şubat’ta yapılacak olan Kayaklı Koşu Dünya Şampiyonası hazırlıklarını Ardahan’da tamamlayan milli takım kafilesi Şampiyonanın yapılacağı Avusturya’nın Seefeld kentine hareket etti. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Çetinkaya, “Sporcularımız Ardahan’da iyi bir kamp dönemi geçirdiler. Yurtiçi yarışmalarına katıldılar ve iyi durumdayız. Amacımız bir önceki şampiyonadan daha iyi dereceler elde etmek. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu. MİLLİ TAKIM KAFİLESİNDE ŞU İSİMLER BULUNUYOR: Haydar Çetinkaya (Yönetici), Fikret Ören(Antrenör), Ayşenur Duman, Hamza Dursun, Ömer Ayçiçek ve Yusuf Emre Fırat (Sporcular)
"Dünya şampiyonasının finalinde Geredeli hemşehrimiz Ayşenur Duman, ülkemizi temsil edecek."

Avusturya’nın Seefeld kentinde organize edilen Kayaklı Koşu Dünya Şampiyonasında, bayanlar 5 km klasik teknik qualification yarışmasında Geredeli sporcumuz Ayşenur Duman 5. oldu. Güçlü rakipleri karşısında iyi mücadele eden sporcumuz bu sonuçla finalde yarışma hakkını elde etti.

Türkiye Kayak Federasyonu Büyükler Kayaklı Koşu Milli Takımı, Dünya Şampiyonası için hazırlıklarını tamamlayarak Avusturya’ya gitti. Avusturya’nın Seefeld kentinde 19-27 Şubat’ta yapılacak olan Kayaklı Koşu Dünya Şampiyonası hazırlıklarını Ardahan’da tamamlayan milli takım kafilesi Şampiyonanın yapılacağı Avusturya’nın Seefeld kentine hareket etti.

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Çetinkaya, “Sporcularımız Ardahan’da iyi bir kamp dönemi geçirdiler. Yurtiçi yarışmalarına katıldılar ve iyi durumdayız. Amacımız bir önceki şampiyonadan daha iyi dereceler elde etmek. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

MİLLİ TAKIM KAFİLESİNDE ŞU İSİMLER BULUNUYOR:

Haydar Çetinkaya (Yönetici), Fikret Ören(Antrenör), Ayşenur Duman, Hamza Dursun, Ömer Ayçiçek ve Yusuf Emre Fırat (Sporcular)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.