Anız yangını güçlükle söndürüldü

ASAYİŞ 01.09.2016 - 11:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1678+ kez okundu.
 

Anız yangını güçlükle söndürüldü

Köyde çıkan anız yangını, itfaiye ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla söndürüldü.
Zeyneller Köyü mevkiinde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan anız yangını, itfaiye ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Zeyneller Köyü mevkiinde bulunan yerleşim alanında bilinmeyen bir sebepten dolayı anızlar tutuştu. Kısa süre içerisinde çevrede bulunan ağaçlara da yayılan yangına, ihbar üzerine gelen Gerede İtfaiye Müdürlüğü ve Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Anız yangını, yaklaşık bir saatlik hummalı çalışmanın ardından köy halkının da yardımıyla kontrol altına alındı.  
Köyde çıkan anız yangını, itfaiye ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla söndürüldü.

Zeyneller Köyü mevkiinde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan anız yangını, itfaiye ekipleri ve köy sakinlerinin çalışmasıyla söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Zeyneller Köyü mevkiinde bulunan yerleşim alanında bilinmeyen bir sebepten dolayı anızlar tutuştu. Kısa süre içerisinde çevrede bulunan ağaçlara da yayılan yangına, ihbar üzerine gelen Gerede İtfaiye Müdürlüğü ve Gerede Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

Anız yangını, yaklaşık bir saatlik hummalı çalışmanın ardından köy halkının da yardımıyla kontrol altına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.