24'üncü dönemi de verdi..

EĞİTİM 18.05.2018 - 08:58, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2720+ kez okundu.
 

24'üncü dönemi de verdi..

"Gerede Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı. 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni ve geleneksel pilav gününün yedincisi coşku ile kutlandı."
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı. Gerede Şehir Stadında 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni ve geleneksel pilav gününün yedincisi coşku ile kutlandı. Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet programına ilçe bürokratının yanısıra işadamları, Gerede Meslek Yüksekokulunun akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin Öztoprak, yaptığı açılış konuşmasında, okul hakkında bilgiler vererek mezun olan öğrencilere Gerede Meslek Yüksekokulu’nu, arkadaşlarını unutmamalarını ve arkadaşlarıyla irtibatlarını kesmemelerini dile getirdi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek, Gerede Belediyesi olarak Meslek Yüksekokulu ile yaptıkları işbirliği ve etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Başkan Allar; "Turizm elçisi öğrencilerimizi her zaman bağrımıza bastık ve bundan sonra da bağrımıza basmaya devam edeceğiz. Her zaman öğrencilerimizin yanında olduğumuzu hatırlatmak isterim. Gönül rahatlığıyla evlatlarınızı Gerede’ye yükseköğrenim görmeye gönderebilirsiniz," şeklinde konuştu. Tören, sembolik mezuniyet belgelerinin hocalar tarafından verilmesinin ardından  kep atma töreni, yemek ikramı ve öğrencilerin velileriyle doyasıya eğlendikleri müzik ziyafeti ile sona erdi.  
"Gerede Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı. 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni ve geleneksel pilav gününün yedincisi coşku ile kutlandı."

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı. Gerede Şehir Stadında 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni ve geleneksel pilav gününün yedincisi coşku ile kutlandı.

Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet programına ilçe bürokratının yanısıra işadamları, Gerede Meslek Yüksekokulunun akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin Öztoprak, yaptığı açılış konuşmasında, okul hakkında bilgiler vererek mezun olan öğrencilere Gerede Meslek Yüksekokulu’nu, arkadaşlarını unutmamalarını ve arkadaşlarıyla irtibatlarını kesmemelerini dile getirdi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek, Gerede Belediyesi olarak Meslek Yüksekokulu ile yaptıkları işbirliği ve etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Başkan Allar; "Turizm elçisi öğrencilerimizi her zaman bağrımıza bastık ve bundan sonra da bağrımıza basmaya devam edeceğiz. Her zaman öğrencilerimizin yanında olduğumuzu hatırlatmak isterim. Gönül rahatlığıyla evlatlarınızı Gerede’ye yükseköğrenim görmeye gönderebilirsiniz," şeklinde konuştu.

Tören, sembolik mezuniyet belgelerinin hocalar tarafından verilmesinin ardından  kep atma töreni, yemek ikramı ve öğrencilerin velileriyle doyasıya eğlendikleri müzik ziyafeti ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.