Yolculuğa hazır mısınız?

EĞİTİM 15.02.2017 - 10:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2937+ kez okundu.
 

Yolculuğa hazır mısınız?

İlçemizde Gerede Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür ve Çevre Derneği proje ortaklığında gerçekleşen Ufka Yolculuk Yarışmaları beşinci kez düzenlenecek.
Gençlerin sahih kaynaklarla buluşmasına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen “Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları” bu yıl da devam ediyor. Her yıl artan katılımcı sayısıyla özellikle gençlerin sahih kaynaklarla buluşmasına destek olmak ve okumaya teşvik etmek amacı ile “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları” çerçevesinde gerçekleştirdiği “Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları” bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizde Gerede Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür ve Çevre Derneği proje ortaklığında gerçekleşen Ufka Yolculuk Yarışmaları beşinci kez düzenleniyor. Kur’an-ı Kerim Meâli konulu yarışma ile ilgili bilgi veren Gerede Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Yakup Karadavut; “Okuma alışkanlığının istenen düzeylerde olmadığı günümüzde, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak, halkımızın, özellikle gençlerimizin sahih kaynaklarla buluşmasına destek olmak, amacı ile herkesin Kur’an-ı Kerim’i okuması, okuyanların ise daha derinlemesine bilgi sahibi olması ve bilgisini sınaması için bu yarışmaları tertip ediyoruz,” şeklinde konuştu. Bu seneki yarışma konusunun Kur’an-ı Kerim Meâli olarak belirlendiğini dile getiren Karadavut, sorumlu olunan mealleri ise şu şekilde duyurdu; “Feyzü’l-Furkân Kur’ân-ı Kerîm Meali – Hasan Tahsin Feyizli, Kur’an-ı Kerim Meali – Türkiye Diyanet Vakfı, Kuranı Hâkim ve Meali Kerim – Hasan Basri Çantay, Kur’an-ı Kerim Meali – Ömer Nasuhi Bilmen” Yarışmaya kayıtlar için son haftaya girildiğini belirten Karadavut, kayıt ve geniş bilgi için www.ufkayolculuk.com uzantılı web sayfasının ziyaret edilebileceğini belirtti. Hedefin tüm dünyada 1.000.000 katılımcı sayısı olduğunu da aktaran Başkan Karadavut, yarışmada çok sayıda umre, dosta yolculuk, para ve ıpad ödüllerinin bulunduğunu duyurdu. Gerede Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Yakup Karadavut, konuya ilişkin bilgi ve çalışma kitaplarının ilçemizde Ensar Kırtasiye’den, Dernek yetkilileri Yusuf Demiral (05422231453), Mesut Orhan (05321572660), İbrahim Karaş (05326323699) yanında Ufka Yolculuk Yarışmaları Gerede facebook sayfasından elde edinilebileceğini bildirdi.
İlçemizde Gerede Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür ve Çevre Derneği proje ortaklığında gerçekleşen Ufka Yolculuk Yarışmaları beşinci kez düzenlenecek.

Gençlerin sahih kaynaklarla buluşmasına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen “Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları” bu yıl da devam ediyor.

Her yıl artan katılımcı sayısıyla özellikle gençlerin sahih kaynaklarla buluşmasına destek olmak ve okumaya teşvik etmek amacı ile “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları” çerçevesinde gerçekleştirdiği “Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları” bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemizde Gerede Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür ve Çevre Derneği proje ortaklığında gerçekleşen Ufka Yolculuk Yarışmaları beşinci kez düzenleniyor.

Kur’an-ı Kerim Meâli konulu yarışma ile ilgili bilgi veren Gerede Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Yakup Karadavut; “Okuma alışkanlığının istenen düzeylerde olmadığı günümüzde, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak, halkımızın, özellikle gençlerimizin sahih kaynaklarla buluşmasına destek olmak, amacı ile herkesin Kur’an-ı Kerim’i okuması, okuyanların ise daha derinlemesine bilgi sahibi olması ve bilgisini sınaması için bu yarışmaları tertip ediyoruz,” şeklinde konuştu.

Bu seneki yarışma konusunun Kur’an-ı Kerim Meâli olarak belirlendiğini dile getiren Karadavut, sorumlu olunan mealleri ise şu şekilde duyurdu; “Feyzü’l-Furkân Kur’ân-ı Kerîm Meali – Hasan Tahsin Feyizli, Kur’an-ı Kerim Meali – Türkiye Diyanet Vakfı, Kuranı Hâkim ve Meali Kerim – Hasan Basri Çantay, Kur’an-ı Kerim Meali – Ömer Nasuhi Bilmen”

Yarışmaya kayıtlar için son haftaya girildiğini belirten Karadavut, kayıt ve geniş bilgi için www.ufkayolculuk.com uzantılı web sayfasının ziyaret edilebileceğini belirtti.

Hedefin tüm dünyada 1.000.000 katılımcı sayısı olduğunu da aktaran Başkan Karadavut, yarışmada çok sayıda umre, dosta yolculuk, para ve ıpad ödüllerinin bulunduğunu duyurdu.

Gerede Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Yakup Karadavut, konuya ilişkin bilgi ve çalışma kitaplarının ilçemizde Ensar Kırtasiye’den, Dernek yetkilileri Yusuf Demiral (05422231453), Mesut Orhan (05321572660), İbrahim Karaş (05326323699) yanında Ufka Yolculuk Yarışmaları Gerede facebook sayfasından elde edinilebileceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.