Hayaller, Emin'le gerçeğe dönüyor!

22.07.2016 - 00:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2625+ kez okundu.
 

Hayaller, Emin'le gerçeğe dönüyor!

Geredeli hemşehrimiz, hayırsever işadamı Emin Üstün tarafından hayata geçirilen Eminevim, yeni şubeleri ile de hizmetini her geçen gün yükselen çıtayla sürdürüyor. Eminevim Bolu Şube Müdürü Nimetullah Narman, taksitleri vatandaşın belirlediği, dilediği zaman dondurabildiği bir sistemle herkesi EMİNEVİM’den faizsiz ev sahibi olmaya davet etti.
Ülkemizde bir dönemin idarelerince sözü verilen “herkese iki anahtar” hayalini ülke geneline yaydığı faizsiz sistemle gerçeğe dönüştüren Geredeli işadamı Emin Üstün, hemşehrilerine daha yakın olabilmek amacıyla Bolu şubesini hizmete sundu.   Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve insanımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, şubelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Emin Şirketler Gurubunun faaliyetlerini anlatan Nimetullah Narman; Bolu şubelerini açtıklarını ve Bölge halkına hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Ev hayali kuranları faize bulaşmadan düşük taksitlerle ev sahibi yapmaya kararlı olduklarını belirten Eminevim Bolu Şube Müdürü Nimetullah Narman; taksitleri vatandaşın belirlediği, dilediği zaman dondurabildiği bir sistemle herkesi EMİNEVİM’den ev sahibi olmaya davet etti. Emin Şirketler Grubu, 1991 yılından bu yana Türkiye’de belirli sektörlerde gösterdiği başarıların yanında özellikle insanımızın otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında ilkleri başaran ve kurduğu Elbirliği sistemi ile 90 bin’den fazla ailenin ev ve otomobil sahibi olmalarını en kolay yoldan sağlayan Eminevim büyümeye devam ediyor. BOLU HALKI FAİZSİZ EV VE OTOMOBİL SAHİBİ OLABİLECEK 1991 yılından bu yana Türkiye’de şubelerine yenilerini ekleyerek büyüyen Eminevim Bolu’da açtığı şubesiyle beraber Türkiye genelindeki şubelerine bir yenisini daha ekledi. Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğuna dikkat çekerek, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketicinin, uygulanan “Elbirliği Sistemi” ile bu hayaline kavuşmasını sağlayan Eminevim müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor. Bolu halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Eminevim, buradaki şubelerini arttırarak, Bolu halkının faizsiz, kendi ödeme planlarını belirleyerek ev ve otomobil sahibi olmalarını sağlayacak. “EV SAHİBİ OLAMAYAN DAR GELİRLİ AİLE KALMAYACAK” Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, bu sistem ile ülkede birçok kişinin hayali olan ancak dar gelirli oldukları için sahip olamadıkları ev hayaline kavuşmalarını sağlıyor. Bu sistemle ev sahibi olamayan dar gelirli kalmayacak. 90 BİNDEN FAZLA AİLE EV VE ARAÇ SAHİBİ OLDU Emin Şirketler Grubu, 1991 yılından bu yana Türkiye’de belirli sektörlerde gösterdiği başarıların yanında özellikle insanımızın otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında ilkleri başarmıştır. Kurduğu sistem ile 90 bin’den fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarını en kolay yoldan sağlamıştır. Otomotiv ile başladığı sektörde; Eminevim, Emin Enerji, Emin Tarım ve Hayvancılık, Emin İnşaat olarak büyümeye devam etmektedir.
Geredeli hemşehrimiz, hayırsever işadamı Emin Üstün tarafından hayata geçirilen Eminevim, yeni şubeleri ile de hizmetini her geçen gün yükselen çıtayla sürdürüyor. Eminevim Bolu Şube Müdürü Nimetullah Narman, taksitleri vatandaşın belirlediği, dilediği zaman dondurabildiği bir sistemle herkesi EMİNEVİM’den faizsiz ev sahibi olmaya davet etti.

Ülkemizde bir dönemin idarelerince sözü verilen “herkese iki anahtar” hayalini ülke geneline yaydığı faizsiz sistemle gerçeğe dönüştüren Geredeli işadamı Emin Üstün, hemşehrilerine daha yakın olabilmek amacıyla Bolu şubesini hizmete sundu.
 

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve insanımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, şubelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.


Emin Şirketler Gurubunun faaliyetlerini anlatan Nimetullah Narman; Bolu şubelerini açtıklarını ve Bölge halkına hizmet vermeye başladıklarını söyledi.


Ev hayali kuranları faize bulaşmadan düşük taksitlerle ev sahibi yapmaya kararlı olduklarını belirten Eminevim Bolu Şube Müdürü Nimetullah Narman; taksitleri vatandaşın belirlediği, dilediği zaman dondurabildiği bir sistemle herkesi EMİNEVİM’den ev sahibi olmaya davet etti.


Emin Şirketler Grubu, 1991 yılından bu yana Türkiye’de belirli sektörlerde gösterdiği başarıların yanında özellikle insanımızın otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında ilkleri başaran ve kurduğu Elbirliği sistemi ile 90 bin’den fazla ailenin ev ve otomobil sahibi olmalarını en kolay yoldan sağlayan Eminevim büyümeye devam ediyor.


BOLU HALKI FAİZSİZ EV VE OTOMOBİL SAHİBİ OLABİLECEK

1991 yılından bu yana Türkiye’de şubelerine yenilerini ekleyerek büyüyen Eminevim Bolu’da açtığı şubesiyle beraber Türkiye genelindeki şubelerine bir yenisini daha ekledi.


Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğuna dikkat çekerek, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketicinin, uygulanan “Elbirliği Sistemi” ile bu hayaline kavuşmasını sağlayan Eminevim müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor.


Bolu halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Eminevim, buradaki şubelerini arttırarak, Bolu halkının faizsiz, kendi ödeme planlarını belirleyerek ev ve otomobil sahibi olmalarını sağlayacak.


“EV SAHİBİ OLAMAYAN DAR GELİRLİ AİLE KALMAYACAK”

Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, bu sistem ile ülkede birçok kişinin hayali olan ancak dar gelirli oldukları için sahip olamadıkları ev hayaline kavuşmalarını sağlıyor. Bu sistemle ev sahibi olamayan dar gelirli kalmayacak.


90 BİNDEN FAZLA AİLE EV VE ARAÇ SAHİBİ OLDU

Emin Şirketler Grubu, 1991 yılından bu yana Türkiye’de belirli sektörlerde gösterdiği başarıların yanında özellikle insanımızın otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında ilkleri başarmıştır. Kurduğu sistem ile 90 bin’den fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarını en kolay yoldan sağlamıştır. Otomotiv ile başladığı sektörde; Eminevim, Emin Enerji, Emin Tarım ve Hayvancılık, Emin İnşaat olarak büyümeye devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.