Kayıp kadın bulundu

YAŞAM 16.02.2017 - 11:10, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2481+ kez okundu.
 

Kayıp kadın bulundu

Gerede semt pazarının kurulduğu gün “pazara gidiyorum” diyerek evden ayrılan Cevahircioğlu için yapılan aramalar sonuç verdi.
Yaklaşık iki haftadır kendisinden haber alınamayan Dilek Cevahircioğlu’ndan müjdeli haber geldi. Gerede’nin tanınmış ailelerinden Cevahircioğullarından Dilek Cevahircioğlu, “pazara gidiyorum” diyerek evden ayrılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Çevresinde yardımsever tarafı ile de bilinen sevilen işadamı Seyit Ahmet Cevahircioğlu’nun amcası Mustafa Cevahircioğlu’nun kızı olduğu öğrenilen Dilek Cevahircioğlu’nun yaşamından endişe eden aile, çevreye yaptıkları duyurular ile kayıp bayana ulaşmaya çalışıyordu. Gerede semt pazarının kurulduğu gün “pazara gidiyorum” diyerek evden ayrılan Cevahircioğlu hakkında yapılan aramalar sonuç verdi. Dilek Cevahircioğlu’nun dün Akşam saatlerinde bulunan İstanbul’da bulunduğu öğrenildi. 13 günden bu yana haber alınamayan kadın polis ekipleri tarafından İstanbul'da yol kenarında beklerken bulundu. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'un Ataşehir ilçesi İçerenköy Mahallesi'nde cadde kenarında beklerken görülen Dilek Cevahircioğlu'nun durumundan şüphelenen polisler kadını Ataşehir Polis Karakolu'na getirdiler. Cevahircioğlu'nun kaybolduğunu söylemesinin ardından ailesine ulaşıldı. Kızının fotoğrafını gören Baba Mustafa Cevahircioğlu ve ailesinin 13 günden bu yana endişeli bekleyişi mutluluğa döndü. Baba Mustafa Cevahircioğlu ve aile Dilek Cevahircioğlu'nu İstanbul'dan alarak Gerede'ye getirdiler. Kızlarının sağ-salim bulunması ile deyimin tam anlamı ile sevince boğulan aile; bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Gerede semt pazarının kurulduğu gün “pazara gidiyorum” diyerek evden ayrılan Cevahircioğlu için yapılan aramalar sonuç verdi.

Yaklaşık iki haftadır kendisinden haber alınamayan Dilek Cevahircioğlu’ndan müjdeli haber geldi.

Gerede’nin tanınmış ailelerinden Cevahircioğullarından Dilek Cevahircioğlu, “pazara gidiyorum” diyerek evden ayrılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Çevresinde yardımsever tarafı ile de bilinen sevilen işadamı Seyit Ahmet Cevahircioğlu’nun amcası Mustafa Cevahircioğlu’nun kızı olduğu öğrenilen Dilek Cevahircioğlu’nun yaşamından endişe eden aile, çevreye yaptıkları duyurular ile kayıp bayana ulaşmaya çalışıyordu.

Gerede semt pazarının kurulduğu gün “pazara gidiyorum” diyerek evden ayrılan Cevahircioğlu hakkında yapılan aramalar sonuç verdi.

Dilek Cevahircioğlu’nun dün Akşam saatlerinde bulunan İstanbul’da bulunduğu öğrenildi.

13 günden bu yana haber alınamayan kadın polis ekipleri tarafından İstanbul'da yol kenarında beklerken bulundu.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'un Ataşehir ilçesi İçerenköy Mahallesi'nde cadde kenarında beklerken görülen Dilek Cevahircioğlu'nun durumundan şüphelenen polisler kadını Ataşehir Polis Karakolu'na getirdiler. Cevahircioğlu'nun kaybolduğunu söylemesinin ardından ailesine ulaşıldı.

Kızının fotoğrafını gören Baba Mustafa Cevahircioğlu ve ailesinin 13 günden bu yana endişeli bekleyişi mutluluğa döndü. Baba Mustafa Cevahircioğlu ve aile Dilek Cevahircioğlu'nu İstanbul'dan alarak Gerede'ye getirdiler.

Kızlarının sağ-salim bulunması ile deyimin tam anlamı ile sevince boğulan aile; bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.