Demokrasi için tek millet, tek yürek!

GÜNDEM 08.08.2016 - 16:36, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2396+ kez okundu.
 

Demokrasi için tek millet, tek yürek!

“Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ülkenin pek çok adresinde olduğu gibi ilçemiz Gerede’de binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
  Askeri darbe girişimi sonrasında demokrasisine sahip çıkan Gerede insanı, 15 Temmuz’dan bugüne kadar süren 23 günlük nöbetin finalini hafta sonu gerçekleştirdi.  Darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan ve 'Demokrasi Nöbeti' olarak adlandırılan darbe karşıtı gösteriler sona yaklaşırken Gerede’de düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Binlerce vatandaş tek yürek, tek ses olarak ellerinde Türk bayrakları ile demokrasiye sahip çıktı. “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ülkenin pek çok adresinde olduğu gibi ilçemiz Gerede’de binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Gerede Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen “Demokrasi ve Şehitler Miting”ne Bolu Valisi Aydın Baruş, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, siyasi parti başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve binlerce vatandaş katıldı. Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Bundan 23 gün önce La Tahzen ile başladı cümle. Vallahi korkmamıştık, üzülememiştik. Devamında La Galibe İllallah demiştik. Allah’tan başka galip yoktu. Millet mukadderatı için, değeri için, İstikbali için dikti, omurgalıydı. Bu coğrafyanın ülkücüleri, bu coğrafyanın Alperenleri, bu coğrafyanın sosyal demokratları, bu coğrafyanın Ak Parti’lileri hasılı kelam yazı kışı bir olan o kadim medeniyetin değerlerinden ve hikayesinden beslenen memleket insanlarını, annelerimizi, Anadolu’nun yağız delikanlılarını, Köroğlu’nun torunlarını, baki muhabbetlerimle selamlıyorum.  Bu millet hainlere dur dedi, istikbalimize, değerlerimize, mukadderatımıza millet iradesi dışında hiçbir güç ve kuvveti kabul etmediğini gösterdi. Böyle bir medeniyetin evladı olmaktan dolayı gurur duyuyorum” diye konuştu. Küpçü, şöyle devam etti; “15 Temmuz itibarıyla zaten korkumuz yoktu, ama korkuyu tamamen aldı. Korkmadı bu millet milletin istikbaline,  mukaddesatına taş yürütenlere demirlerle, demir parçalarıyla ama ruhu olmayan bir şekilde onların istikbaline, demokrasisine, hikâyesine doğru yürüyen Fetö şerefsizlerine, medeniyetten, değerden, kardeşlikten nasibini almamışlara karşı bu millet o çelik yürekleriyle karşı koydu.  İstikbalimize, mukadderatımıza, değerlerimize millet iradesi dışında milletin mizanı dışında hiçbir güç ve mizanı kabul etmediğimizi bir kere daha beyan eden bulan yürekli insanlara yürekten teşekkür ediyorum. Böyle bir milletin evladı olduğum için gurur duyuyorum. Hep söylüyoruz biz bu coğrafyanın garipleri, yetimleri değiliz. Belki normal yaşantımız da annemiz babamız olmayabilir. Biz bu coğrafyanın has evlatlarıyız, biz bu coğrafyanın ta kendisiyiz, ta kendisi. Yok öyle kendi coğrafyamızda bize öksüz, yetim muamelesi yapmak.”
“Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ülkenin pek çok adresinde olduğu gibi ilçemiz Gerede’de binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Askeri darbe girişimi sonrasında demokrasisine sahip çıkan Gerede insanı, 15 Temmuz’dan bugüne kadar süren 23 günlük nöbetin finalini hafta sonu gerçekleştirdi. 

Darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan ve 'Demokrasi Nöbeti' olarak adlandırılan darbe karşıtı gösteriler sona yaklaşırken Gerede’de düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Binlerce vatandaş tek yürek, tek ses olarak ellerinde Türk bayrakları ile demokrasiye sahip çıktı.

“Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ülkenin pek çok adresinde olduğu gibi ilçemiz Gerede’de binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Gerede Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen “Demokrasi ve Şehitler Miting”ne Bolu Valisi Aydın Baruş, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, siyasi parti başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve binlerce vatandaş katıldı.

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Bundan 23 gün önce La Tahzen ile başladı cümle. Vallahi korkmamıştık, üzülememiştik. Devamında La Galibe İllallah demiştik. Allah’tan başka galip yoktu. Millet mukadderatı için, değeri için, İstikbali için dikti, omurgalıydı. Bu coğrafyanın ülkücüleri, bu coğrafyanın Alperenleri, bu coğrafyanın sosyal demokratları, bu coğrafyanın Ak Parti’lileri hasılı kelam yazı kışı bir olan o kadim medeniyetin değerlerinden ve hikayesinden beslenen memleket insanlarını, annelerimizi, Anadolu’nun yağız delikanlılarını, Köroğlu’nun torunlarını, baki muhabbetlerimle selamlıyorum.  Bu millet hainlere dur dedi, istikbalimize, değerlerimize, mukadderatımıza millet iradesi dışında hiçbir güç ve kuvveti kabul etmediğini gösterdi. Böyle bir medeniyetin evladı olmaktan dolayı gurur duyuyorum” diye konuştu.

Küpçü, şöyle devam etti; “15 Temmuz itibarıyla zaten korkumuz yoktu, ama korkuyu tamamen aldı. Korkmadı bu millet milletin istikbaline,  mukaddesatına taş yürütenlere demirlerle, demir parçalarıyla ama ruhu olmayan bir şekilde onların istikbaline, demokrasisine, hikâyesine doğru yürüyen Fetö şerefsizlerine, medeniyetten, değerden, kardeşlikten nasibini almamışlara karşı bu millet o çelik yürekleriyle karşı koydu.  İstikbalimize, mukadderatımıza, değerlerimize millet iradesi dışında milletin mizanı dışında hiçbir güç ve mizanı kabul etmediğimizi bir kere daha beyan eden bulan yürekli insanlara yürekten teşekkür ediyorum. Böyle bir milletin evladı olduğum için gurur duyuyorum. Hep söylüyoruz biz bu coğrafyanın garipleri, yetimleri değiliz. Belki normal yaşantımız da annemiz babamız olmayabilir. Biz bu coğrafyanın has evlatlarıyız, biz bu coğrafyanın ta kendisiyiz, ta kendisi. Yok öyle kendi coğrafyamızda bize öksüz, yetim muamelesi yapmak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.