'Sosyal haklarının artırılması gerekiyor'

SİYASET 24.11.2016 - 10:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1350+ kez okundu.
 

'Sosyal haklarının artırılması gerekiyor'

Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, öğretmenlerin hak ettikleri özlük ve sosyal haklarının artırılması gerektiğini dile getirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Eğitim kalitesini belirleyen en önemli unsur olan öğretmenlerin hak ettikleri özlük ve sosyal haklarının artırılması gerektiğine vurgu yapan Milletvekili Özcan, “Çocuklarımızın berrak zihinlerini, çağdaş eğitimle ilmek ilmek dokuyan öğretmenlerimizdir,” diye konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Öğretmenlerimiz kalkınmanın ve çağdaşlaşmanın yapı taşları olması yanında, insanı bilgiye, bilime ve doğru düşünmeye sevk eden kutsal bir mesleğin neferleridir. Bir ülkenin geleceğinin şekillenmesinde milli eğitim politikaları en önemli unsurdur. Bu politikaları uygulayan, çocuklarımızın berrak zihinlerini, çağdaş eğitimle ilmek ilmek dokuyan öğretmenlerimizdir. Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenler hepimizin baş tacıdır. Eğitim kalitesini belirleyen en önemli unsur olan öğretmenlerimizin hak ettikleri özlük ve sosyal haklarının artırılması gerekmektedir. Yaşanan tüm sıkıntılara rağmen onurlu meslekleri ile toplumun saygısını kazanmış değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”
Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, öğretmenlerin hak ettikleri özlük ve sosyal haklarının artırılması gerektiğini dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Eğitim kalitesini belirleyen en önemli unsur olan öğretmenlerin hak ettikleri özlük ve sosyal haklarının artırılması gerektiğine vurgu yapan Milletvekili Özcan, “Çocuklarımızın berrak zihinlerini, çağdaş eğitimle ilmek ilmek dokuyan öğretmenlerimizdir,” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Öğretmenlerimiz kalkınmanın ve çağdaşlaşmanın yapı taşları olması yanında, insanı bilgiye, bilime ve doğru düşünmeye sevk eden kutsal bir mesleğin neferleridir.

Bir ülkenin geleceğinin şekillenmesinde milli eğitim politikaları en önemli unsurdur. Bu politikaları uygulayan, çocuklarımızın berrak zihinlerini, çağdaş eğitimle ilmek ilmek dokuyan öğretmenlerimizdir. Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenler hepimizin baş tacıdır. Eğitim kalitesini belirleyen en önemli unsur olan öğretmenlerimizin hak ettikleri özlük ve sosyal haklarının artırılması gerekmektedir.

Yaşanan tüm sıkıntılara rağmen onurlu meslekleri ile toplumun saygısını kazanmış değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.