Küpçü de ilk 5’e girdi!

SİYASET 06.02.2017 - 11:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2995+ kez okundu.
 

Küpçü de ilk 5’e girdi!

Meclis Divan Üyeleri'nin haberleşme giderleri tartışması devam ederken, haberleşme giderlerinin üst sıralarında yer alan isimler belli oldu. Ak Parti Divan Üyesi olan Fehmi Küpçü’nün de görüşme bedeli kamuoyu ile paylaşıldı. Küpçü’nün ilk beş içerisinde yer aldığı görüldü.
Meclis Divan Üyeleri’nin haberleşme giderleri tartışması devam ederken, haberleşme giderlerinin üst sıralarında yer alan isimler belli oldu. Yansıyan haberlere göre, sadece başkanlık divanı üyeleri değil grup başkanvekilleri ve komisyon başkanlarının da aralarında bulunduğu toplam 48 isim için haberleşme giderlerinde limit yok. Meclis’te bu listede yer alan isimlerin haberleşme masrafları merak konusu olurken, liste resmen açıklanmadı ama aralarında Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün de yer aldığı ilk 10 ortaya çıktı. CHP’de milyonluk fatura tartışmaları sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, milyonluk haberleşme faturasıyla gündeme gelen CHP'li Elif Doğan Türkmen'in divan üyeliğinden istifasını istedi. Tartışmalar gözleri diğer isimlere çevirdi. Haberleşme giderlerinde başkanlık divanı üyeleriyle birlikte grup başkanvekilleri ve komisyon başkanlarının da aralarında bulunduğu toplam 48 isim için haberleşme giderlerinde limit yok. O çok konuşulan listeye göre, ilk 11 kişinin haberleşme giderinin milletvekilleri için öngörülen iki maaşlık sınırlamanın çok üstünde olduğunu ortaya çıktı. Kalan 37 kişinin ise bu sınırın altında kaldığı belirtildi. Yaygın basında yer alan haberlerde verilen listede Ak Parti Divan Üyesi Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün de haberleşme giderinin 130.498 lira olduğu ve bu rakamla en çok haberleşme harcaması yapanlar sıralamasında 5’inci sırada yer aldığı görüldü.   İlk 10 sıradaki 5 CHP'li vekilin toplam faturası 1 milyon 820 bin 206 lira olurken, ilk 10 sıradaki 5 AK Parti milletvekilinin toplam faturası ise 410 bin 798 lira oldu.
Meclis Divan Üyeleri'nin haberleşme giderleri tartışması devam ederken, haberleşme giderlerinin üst sıralarında yer alan isimler belli oldu. Ak Parti Divan Üyesi olan Fehmi Küpçü’nün de görüşme bedeli kamuoyu ile paylaşıldı. Küpçü’nün ilk beş içerisinde yer aldığı görüldü.

Meclis Divan Üyeleri’nin haberleşme giderleri tartışması devam ederken, haberleşme giderlerinin üst sıralarında yer alan isimler belli oldu.

Yansıyan haberlere göre, sadece başkanlık divanı üyeleri değil grup başkanvekilleri ve komisyon başkanlarının da aralarında bulunduğu toplam 48 isim için haberleşme giderlerinde limit yok.

Meclis’te bu listede yer alan isimlerin haberleşme masrafları merak konusu olurken, liste resmen açıklanmadı ama aralarında Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün de yer aldığı ilk 10 ortaya çıktı.

CHP’de milyonluk fatura tartışmaları sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, milyonluk haberleşme faturasıyla gündeme gelen CHP'li Elif Doğan Türkmen'in divan üyeliğinden istifasını istedi.

Tartışmalar gözleri diğer isimlere çevirdi. Haberleşme giderlerinde başkanlık divanı üyeleriyle birlikte grup başkanvekilleri ve komisyon başkanlarının da aralarında bulunduğu toplam 48 isim için haberleşme giderlerinde limit yok.

O çok konuşulan listeye göre, ilk 11 kişinin haberleşme giderinin milletvekilleri için öngörülen iki maaşlık sınırlamanın çok üstünde olduğunu ortaya çıktı. Kalan 37 kişinin ise bu sınırın altında kaldığı belirtildi.

Yaygın basında yer alan haberlerde verilen listede Ak Parti Divan Üyesi Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün de haberleşme giderinin 130.498 lira olduğu ve bu rakamla en çok haberleşme harcaması yapanlar sıralamasında 5’inci sırada yer aldığı görüldü.  
İlk 10 sıradaki 5 CHP'li vekilin toplam faturası 1 milyon 820 bin 206 lira olurken, ilk 10 sıradaki 5 AK Parti milletvekilinin toplam faturası ise 410 bin 798 lira oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.