'Türkiye cumhuriyetinin onurlu bir vatandaşıdır'

SİYASET 14.02.2017 - 08:38, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1893+ kez okundu.
 

'Türkiye cumhuriyetinin onurlu bir vatandaşıdır'

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun; “Evet diyen de bizim için Türkiye Cumhuriyeti onurlu bir vatandaşıdır. Hayır diyen de aynı şekilde Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu bir vatandaşıdır" dedi.
Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, referandum öncesinde özellikle sosyal medya aracılığıyla başlatılan linç kampanyalarına dikkat çekti. Ercoşkun, kimsenin provokasyona gelmemesi gerektiğini vurgulayarak; “Evet diyende bizim için Türkiye Cumhuriyeti onurlu bir vatandaşıdır. Hayır diyende aynı şekilde Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu bir vatandaşıdır" diye konuştu. Evet ya da hayır oyu vereceklerin özellikle sosyal medyada linç edilerek hain ilan edilmesine tepki gösteren Ercoşkun, bu referandumun da diğerleri gibi demokratik bir seçim olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı; "Evet diyen de bizim için Türkiye Cumhuriyeti onurlu bir vatandaşıdır. Hayır diyen de aynı şekilde Türkiye cumhuriyetinin onurlu bir vatandaşıdır.” Bolu’dan, 2007 referandumundaki orandan fazla destek geleceğine inandığını vurgulayan Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, çıkan karara da saygı duyulması gerekliliğine işaret etti. Ercoşkun, açıklamasında; “Evet de bizim hayır da bizimdir. Türkiye vatandaşımızın kararı ne ise herkesin buna saygı duyması ona göre istikametini çizmelidir. Bolu olarak 2007 referandumundaki desteğin fazlasını gerçekleşeceğini düşünmekteyim. Biz disiplinli bir teşkilat olarak genel merkezin çizeceği program ile devam ederiz. Biz zaten teşkilat olarak zaten sahadayız,” sözlerine yer verdi.
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun; “Evet diyen de bizim için Türkiye Cumhuriyeti onurlu bir vatandaşıdır. Hayır diyen de aynı şekilde Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu bir vatandaşıdır" dedi.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, referandum öncesinde özellikle sosyal medya aracılığıyla başlatılan linç kampanyalarına dikkat çekti.

Ercoşkun, kimsenin provokasyona gelmemesi gerektiğini vurgulayarak; “Evet diyende bizim için Türkiye Cumhuriyeti onurlu bir vatandaşıdır. Hayır diyende aynı şekilde Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu bir vatandaşıdır" diye konuştu.

Evet ya da hayır oyu vereceklerin özellikle sosyal medyada linç edilerek hain ilan edilmesine tepki gösteren Ercoşkun, bu referandumun da diğerleri gibi demokratik bir seçim olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı; "Evet diyen de bizim için Türkiye Cumhuriyeti onurlu bir vatandaşıdır. Hayır diyen de aynı şekilde Türkiye cumhuriyetinin onurlu bir vatandaşıdır.”

Bolu’dan, 2007 referandumundaki orandan fazla destek geleceğine inandığını vurgulayan Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, çıkan karara da saygı duyulması gerekliliğine işaret etti.

Ercoşkun, açıklamasında; “Evet de bizim hayır da bizimdir. Türkiye vatandaşımızın kararı ne ise herkesin buna saygı duyması ona göre istikametini çizmelidir. Bolu olarak 2007 referandumundaki desteğin fazlasını gerçekleşeceğini düşünmekteyim. Biz disiplinli bir teşkilat olarak genel merkezin çizeceği program ile devam ederiz. Biz zaten teşkilat olarak zaten sahadayız,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.