'Halkın gören gözü, işiten kulağı..'

GÜNDEM 11.01.2017 - 09:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2117+ kez okundu.
 

'Halkın gören gözü, işiten kulağı..'

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, halkın gören gözü, işiten kulağı olarak tarif ettiği basın mensuplarına minnettar olduklarını açıkladı.
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, gazetecilerin gününü kutladı. Ercoşkun yayınladığı mesajında, gazetecilerin kamuoyunu doğru bilgilendirmek için büyük bir özveriyle çalıştıklarına vurgu yaptı. Milletvekili Ali Ercoşkun, halkın gören gözü, işiten kulağı olarak tarif ettiği basın mensuplarına minnettar olduklarını aktardı. Ercoşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında şu sözlere yer verdi; “Bildiğimiz gibi haberi güvenilir kaynaklardan edinmeleri ve vatandaşlarımıza bu bilgileri sunmaları ziyadesi ile önemli, kutsal bir görevdir ki, bu görevin ehemmiyetine ülkemiz ve milletimiz yakın zamanda 15 Temmuz darbe girişiminde şahit oldu. Milli kimliği ile vatanını ve devletini her şeyin üstünde tutan, kamu yararını düşünen, doğrunun ve halkın gören gözü, işiten kulağı, haykıran sesi olmayı kendisine düstur edinen basın mensubu arkadaşlarımıza minnettarlığımı buradan bir kez daha bildirerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar ve görevleri başında ebediyete intikal etmiş kıymetli basın çalışanlarımızı da rahmetle anarım”
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, halkın gören gözü, işiten kulağı olarak tarif ettiği basın mensuplarına minnettar olduklarını açıkladı.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, gazetecilerin gününü kutladı.

Ercoşkun yayınladığı mesajında, gazetecilerin kamuoyunu doğru bilgilendirmek için büyük bir özveriyle çalıştıklarına vurgu yaptı.

Milletvekili Ali Ercoşkun, halkın gören gözü, işiten kulağı olarak tarif ettiği basın mensuplarına minnettar olduklarını aktardı.

Ercoşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında şu sözlere yer verdi; “Bildiğimiz gibi haberi güvenilir kaynaklardan edinmeleri ve vatandaşlarımıza bu bilgileri sunmaları ziyadesi ile önemli, kutsal bir görevdir ki, bu görevin ehemmiyetine ülkemiz ve milletimiz yakın zamanda 15 Temmuz darbe girişiminde şahit oldu. Milli kimliği ile vatanını ve devletini her şeyin üstünde tutan, kamu yararını düşünen, doğrunun ve halkın gören gözü, işiten kulağı, haykıran sesi olmayı kendisine düstur edinen basın mensubu arkadaşlarımıza minnettarlığımı buradan bir kez daha bildirerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar ve görevleri başında ebediyete intikal etmiş kıymetli basın çalışanlarımızı da rahmetle anarım”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.