Ercoşkun verdiği sözü tuttu

SİYASET 20.03.2017 - 17:27, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2116+ kez okundu.
 

Ercoşkun verdiği sözü tuttu

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni vatandaşlara anlattığı Pazarköy ziyaretinde, seçim meydanlarında verdiği bir sözün daha hayata geçtiğini duyurdu.
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 1 Kasım öncesi seçim meydanlarında verdiği bir sözün daha hayata geçtiğini dile getirdi. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Çaydurt ve Çatak köyleri, Mengen İlçesi, Gökçesu beldesi ile Pazarköy'ü kapsayan yeni ulaşım yatırımının başladığını duyurdu. Milletvekili Ercoşkun, yaptığı açıklamada, "Gökçesu'yu Mengen'e bağlayacak olan ve Pazarköy üzerinden Eskipazar'da sonuçlanacak yol çalışmaları Çaydurt'tan başladı" sözlerine yer verdi. Milletvekili Ercoşkun, Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni vatandaşlara anlattığı Pazarköy ziyaretinde, 1 Kasım öncesi seçim meydanlarında verdiği bir sözün daha hayata geçtiğini belirtti. Ercoşkun, "Gökçesu'yu Mengen'e bağlayacak olan ve Pazarköy üzerinden Eskipazar'da sonuçlanacak yol çalışmaları Çaydurt'tan başladı" diye konuştu. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi verdiği bir sözün gereğinin daha gerçekleştiğini belirterek, Çaydurt ve Çatak köyleri, Mengen İlçesi, Gökçesu beldesi ile Pazarköy'ü kapsayan yeni ulaşım yatırımının başladığını açıkladı.  Milletvekili Ercoşkun, yaptığı açıklamada, "Gökçesu'yu Mengen'e bağlayacak olan ve Pazarköy üzerinden Eskipazar'da sonuçlanacak yol çalışmaları Çaydurt'tan başladı" dedi. Milletvekili Ercoşkun, yatırımın ayrıntılarını aktardığı açıklamasında, Çaydurt-Çatak arasındaki çalışmaların da yakında başlayacağını dile getirdi. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun; "Çatak Köyü'ndeki köprü yenilenmek üzere Karayolları tarafından ihaleye çıkarıldı. Bu köprünün yapımıyla birlikte Çaydurt-Çatak arası yeni güzergâhta çalışmaya başlayacak, daha sonra Gökçesu istikametinde bu çalışmalar devam edecek. Bu ulaşım yatırımlarımızı hayata geçirmemize katkılarından dolayı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'a, Bakan Yardımcımız Yüksel Coşkunyürek'e ve Karayolları 4'ncü Bölge Müdürü Öner Özgür'e ve personeline teşekkür ederim. Ulaşım yatırımımızın, Çaydurt'a, Çatak'a, Gökçesu'ya, Mengen'e, Pazarköy'e, kısacası tüm bölgeye bereketli olmasını diliyorum,” sözlerine yer verdi.
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni vatandaşlara anlattığı Pazarköy ziyaretinde, seçim meydanlarında verdiği bir sözün daha hayata geçtiğini duyurdu.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 1 Kasım öncesi seçim meydanlarında verdiği bir sözün daha hayata geçtiğini dile getirdi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Çaydurt ve Çatak köyleri, Mengen İlçesi, Gökçesu beldesi ile Pazarköy'ü kapsayan yeni ulaşım yatırımının başladığını duyurdu.

Milletvekili Ercoşkun, yaptığı açıklamada, "Gökçesu'yu Mengen'e bağlayacak olan ve Pazarköy üzerinden Eskipazar'da sonuçlanacak yol çalışmaları Çaydurt'tan başladı" sözlerine yer verdi.

Milletvekili Ercoşkun, Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni vatandaşlara anlattığı Pazarköy ziyaretinde, 1 Kasım öncesi seçim meydanlarında verdiği bir sözün daha hayata geçtiğini belirtti.

Ercoşkun, "Gökçesu'yu Mengen'e bağlayacak olan ve Pazarköy üzerinden Eskipazar'da sonuçlanacak yol çalışmaları Çaydurt'tan başladı" diye konuştu.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi verdiği bir sözün gereğinin daha gerçekleştiğini belirterek, Çaydurt ve Çatak köyleri, Mengen İlçesi, Gökçesu beldesi ile Pazarköy'ü kapsayan yeni ulaşım yatırımının başladığını açıkladı.  Milletvekili Ercoşkun, yaptığı açıklamada, "Gökçesu'yu Mengen'e bağlayacak olan ve Pazarköy üzerinden Eskipazar'da sonuçlanacak yol çalışmaları Çaydurt'tan başladı" dedi.
Milletvekili Ercoşkun, yatırımın ayrıntılarını aktardığı açıklamasında, Çaydurt-Çatak arasındaki çalışmaların da yakında başlayacağını dile getirdi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun; "Çatak Köyü'ndeki köprü yenilenmek üzere Karayolları tarafından ihaleye çıkarıldı. Bu köprünün yapımıyla birlikte Çaydurt-Çatak arası yeni güzergâhta çalışmaya başlayacak, daha sonra Gökçesu istikametinde bu çalışmalar devam edecek. Bu ulaşım yatırımlarımızı hayata geçirmemize katkılarından dolayı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'a, Bakan Yardımcımız Yüksel Coşkunyürek'e ve Karayolları 4'ncü Bölge Müdürü Öner Özgür'e ve personeline teşekkür ederim. Ulaşım yatırımımızın, Çaydurt'a, Çatak'a, Gökçesu'ya, Mengen'e, Pazarköy'e, kısacası tüm bölgeye bereketli olmasını diliyorum,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.