Gerede'ye de ayıracaklar!..

SİYASET 08.05.2018 - 15:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2974+ kez okundu.
 

Gerede'ye de ayıracaklar!..

"Bolu İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantılarının bugün gerçekleşen oturumunda yedi madde masaya yatırılırken; ilçemiz üzerine de kararlar alındı."
İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü (bugün) gerçekleşen oturumunda aralarında ilçemiz Gerede'yi de ilgilendiren çeşitli maddeler karara bağlandı. Yaşar Yüceer Başkanlığında devam eden İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantılarının bugün gerçekleşen oturumunda yedi madde masaya yatırılırken; ilçemiz üzerine de kararlar alındı. Edinilen bilgilere göre; Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 300.000 TL. ödenek aktarılması talebi Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.
"Bolu İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantılarının bugün gerçekleşen oturumunda yedi madde masaya yatırılırken; ilçemiz üzerine de kararlar alındı."

İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü (bugün) gerçekleşen oturumunda aralarında ilçemiz Gerede'yi de ilgilendiren çeşitli maddeler karara bağlandı.

Yaşar Yüceer Başkanlığında devam eden İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantılarının bugün gerçekleşen oturumunda yedi madde masaya yatırılırken; ilçemiz üzerine de kararlar alındı.

Edinilen bilgilere göre; Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 300.000 TL. ödenek aktarılması talebi Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.