Yeni yıla yeni bütçe istediler

GÜNDEM 21.11.2016 - 09:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2197+ kez okundu.
 

Yeni yıla yeni bütçe istediler

İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantılarında ilçemiz sanayi bölgeleri için ödenek istenildi.
Bolu İl Genel Meclisinde devam eden bütçe görüşmelerinde Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi ve Gerede Karma Organize Sanayi’ne 2017 yılı için İl Özel İdare bütçesine ödenek konulması istenildi. Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantıları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının bütçe görüşmelerinde sona geliniyor. İGM’de; İl Özel İdaresinin ortağı bulunduğu Gerede Deri İhtisas Organize sanayi, Gerede Karma Organize Sanayi ve Yeniçağa Organize sanayi Bölgeleri için iştirak payları, tescil harcı ve kamulaştırma bedeli olarak 2017 yılı İl Özel İdare bütçesine ödenek konulması talebini incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine karar verdi.
İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantılarında ilçemiz sanayi bölgeleri için ödenek istenildi.

Bolu İl Genel Meclisinde devam eden bütçe görüşmelerinde Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi ve Gerede Karma Organize Sanayi’ne 2017 yılı için İl Özel İdare bütçesine ödenek konulması istenildi.

Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantıları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının bütçe görüşmelerinde sona geliniyor.

İGM’de; İl Özel İdaresinin ortağı bulunduğu Gerede Deri İhtisas Organize sanayi, Gerede Karma Organize Sanayi ve Yeniçağa Organize sanayi Bölgeleri için iştirak payları, tescil harcı ve kamulaştırma bedeli olarak 2017 yılı İl Özel İdare bütçesine ödenek konulması talebini incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.