Gerede'ye ne kadar gönderecekler?

EKONOMİ 17.03.2018 - 09:55, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1876+ kez okundu.
 

Gerede'ye ne kadar gönderecekler?

"Toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporlar doğrultusunda aralarında Gerede'nin de bulunduğu ilçelere ödenekler ayrıldı.."
İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantılarının son oturumunda 8 madde görüşülürken, ilçemiz Gerede'de de masaya yatırıldı. Toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporlar doğrultusunda aralarında Gerede'nin de bulunduğu; Mengen Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 590.000 TL., Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 300.000 TL., Mudurnu Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 130.000 TL. ödenek aktarılmasına karar verildi. 
"Toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporlar doğrultusunda aralarında Gerede'nin de bulunduğu ilçelere ödenekler ayrıldı.."

İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantılarının son oturumunda 8 madde görüşülürken, ilçemiz Gerede'de de masaya yatırıldı.

Toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporlar doğrultusunda aralarında Gerede'nin de bulunduğu; Mengen Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 590.000 TL., Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 300.000 TL., Mudurnu Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 130.000 TL. ödenek aktarılmasına karar verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.