Gerede'nin köylerine de ödeyecekler

EKONOMİ 11.10.2017 - 14:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2290+ kez okundu.
 

Gerede'nin köylerine de ödeyecekler

"Önceki günlerde gerçekleşen son oturumda Gerede köyleri de masaya yatırılarak, bir takım kararlara imza atıldı."
Geçtiğimiz hafta başında başlayan İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantıları Cuma günü gerçekleşen oturumla sona erdi. Son oturumda 8 madde görüşülerek karara bağlanırken, bütçe görüşmelerinin de gerçekleşeceği Kasım ayı toplantılarının 1 Kasım'da başlaması kararlaştırıldı.   Yaşar Yüceer Başkanlığında toplanan Bolu İl Genel Meclisi ekim ayı toplantıları sona erdi. Önceki günlerde gerçekleşen son oturumda Gerede köyleri de masaya yatırılarak, bir takım kararlara imza atıldı. İGM oturumunda, plan ve bütçe Komisyonundan gelen raporlar doğrultusunda Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 86.250 TL. ödenek aktarılması talebi komisyona havale edildi. Toplantı, bütçe görüşmelerinin de gerçekleşeceği Kasım Ayı İl Genel Meclisi toplantılarının 1 Kasım Çarşamba günü başlamasının kararlaştırılmasıyla sona erdi.
"Önceki günlerde gerçekleşen son oturumda Gerede köyleri de masaya yatırılarak, bir takım kararlara imza atıldı."

Geçtiğimiz hafta başında başlayan İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantıları Cuma günü gerçekleşen oturumla sona erdi. Son oturumda 8 madde görüşülerek karara bağlanırken, bütçe görüşmelerinin de gerçekleşeceği Kasım ayı toplantılarının 1 Kasım'da başlaması kararlaştırıldı.
 
Yaşar Yüceer Başkanlığında toplanan Bolu İl Genel Meclisi ekim ayı toplantıları sona erdi. Önceki günlerde gerçekleşen son oturumda Gerede köyleri de masaya yatırılarak, bir takım kararlara imza atıldı.

İGM oturumunda, plan ve bütçe Komisyonundan gelen raporlar doğrultusunda Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 86.250 TL. ödenek aktarılması talebi komisyona havale edildi.

Toplantı, bütçe görüşmelerinin de gerçekleşeceği Kasım Ayı İl Genel Meclisi toplantılarının 1 Kasım Çarşamba günü başlamasının kararlaştırılmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.