Gerede'ye kaç para ayırdılar?

YAŞAM 07.03.2017 - 15:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2073+ kez okundu.
 

Gerede'ye kaç para ayırdılar?

Bolu İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantılarının dünkü bölümünde ilçemiz Gerede'ye de gündem ayrıldı.
İGM toplantılarının dünkü oturumunda aralarında Gerede’nin de bulunduğu maddeler içerisinde; köylerimize ödenek ayrılması konusu görüşüldü. Bolu İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda altı madde görüşülerek karara bağlandı. İçerisinde Gerede’nin de bulunduğu kararlara göre, ilçemiz köylerine ödenek ayrılması gündeme geldi. Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşen il Genel Meclisi Mart Ayı toplantılarının dünkü bölümünde Gerede köylerinin muhtelif ihtiyaçları için gerekli olan 300 bin TL. ödeneğin Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına aktarılması talepleri oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Bolu İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantılarının dünkü bölümünde ilçemiz Gerede'ye de gündem ayrıldı.

İGM toplantılarının dünkü oturumunda aralarında Gerede’nin de bulunduğu maddeler içerisinde; köylerimize ödenek ayrılması konusu görüşüldü.

Bolu İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda altı madde görüşülerek karara bağlandı. İçerisinde Gerede’nin de bulunduğu kararlara göre, ilçemiz köylerine ödenek ayrılması gündeme geldi.

Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşen il Genel Meclisi Mart Ayı toplantılarının dünkü bölümünde Gerede köylerinin muhtelif ihtiyaçları için gerekli olan 300 bin TL. ödeneğin Gerede Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına aktarılması talepleri oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.