Resimleri de kaldırıldı!..

GÜNDEM 21.09.2016 - 08:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2407+ kez okundu.
 

Resimleri de kaldırıldı!..

FETÖ operasyonları kapsamında meslekten ihraç edildikten sonra tutuklanan Bolu eski Valisi İbrahim Özçimen ile meslekten ihraç edilen Halil İbrahim Akpınar’ın Bolu Valiliğinde bulunan resimleri kaldırıldı.
Eski Bolu Valilerinden İbrahim Özçimen ve Halil İbrahim Akpınar’ın Bolu Valiliğinde bulunan fotoğrafları kaldırıldı. İki vali de çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilmişlerdi. Bolu’da valilik yapan ve sonrasında merkez valisi olarak atanan Halil İbrahim Akpınar ile İbrahim Özçimen’in Bolu Valiliğinde bulunan fotoğrafları kaldırıldı. Fethullahçı Terör Örgütü soruşturmaları kapsamında önce açığa alınan ve sonrasında tutuklanan eski Bolu Valisi İbrahim Özçimen ile yine eski Bolu valisi Halil İbrahim Akpınar çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen kişiler arasında yer aldı. Meslekten ihraç edilen her iki valinin de Bolu Valiliği’nde bulunan fotoğrafları da kaldırıldı. Özçimen ve Akpınarın Bolu Valiliği resmi sitesinde bulunan “valilerimiz” sayfasından da isimleri kaldırıldı. FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Merkez Valisi Halil İbrahim Akpınar, İçişleri Bakanlığı’nın kararı ile görevden alınmış ve meslekten ihraç edilmişti. Burdur’da saklandığı evde yakalanarak gözaltına alınan İbrahim Özçimen'in ise emniyetin imamı olarak bilinen ve "Kozanlı Ömer" olarak tanınan Osman Hilmi Özdil'in de kayınbiraderi olduğu belirtilmiş ve Düzce’de çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
FETÖ operasyonları kapsamında meslekten ihraç edildikten sonra tutuklanan Bolu eski Valisi İbrahim Özçimen ile meslekten ihraç edilen Halil İbrahim Akpınar’ın Bolu Valiliğinde bulunan resimleri kaldırıldı.

Eski Bolu Valilerinden İbrahim Özçimen ve Halil İbrahim Akpınar’ın Bolu Valiliğinde bulunan fotoğrafları kaldırıldı. İki vali de çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilmişlerdi.

Bolu’da valilik yapan ve sonrasında merkez valisi olarak atanan Halil İbrahim Akpınar ile İbrahim Özçimen’in Bolu Valiliğinde bulunan fotoğrafları kaldırıldı.

Fethullahçı Terör Örgütü soruşturmaları kapsamında önce açığa alınan ve sonrasında tutuklanan eski Bolu Valisi İbrahim Özçimen ile yine eski Bolu valisi Halil İbrahim Akpınar çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen kişiler arasında yer aldı. Meslekten ihraç edilen her iki valinin de Bolu Valiliği’nde bulunan fotoğrafları da kaldırıldı.

Özçimen ve Akpınarın Bolu Valiliği resmi sitesinde bulunan “valilerimiz” sayfasından da isimleri kaldırıldı.

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Merkez Valisi Halil İbrahim Akpınar, İçişleri Bakanlığı’nın kararı ile görevden alınmış ve meslekten ihraç edilmişti.

Burdur’da saklandığı evde yakalanarak gözaltına alınan İbrahim Özçimen'in ise emniyetin imamı olarak bilinen ve "Kozanlı Ömer" olarak tanınan Osman Hilmi Özdil'in de kayınbiraderi olduğu belirtilmiş ve Düzce’de çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.