7 ilçede tarihi başarı!

SİYASET 24.04.2017 - 11:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2161+ kez okundu.
 

7 ilçede tarihi başarı!

Anayasa değişikliğine ilişkin yapılan 16 Nisan Referandumunda başkanlığını Geredeli hemşehrimizin yaptığı AK Parti Bolu İl Teşkilat, 7 ilçede 2015 Genel Seçimlerine göre oy oranını artırarak önemli bir başarıya imza attı.
Anayasa değişikliğine ilişkin alınan halk oylaması kararı sonrası gecesini gündüzüne katarak yaptığı organizasyonlar ile 16 Nisan’a kadar dur durak bilmeden çalışan AK Parti Bolu İl Teşkilatı 7 ilçede oy oranını artırarak büyük bir başarı yakaladı. Anayasa değişikliğine ilişkin yapılan 16 Nisan Referandumunda başkanlığını Geredeli hemşehrimizin yaptığı AK Parti Bolu İl Teşkilatı, Bolu’nun 7 ilçesinde 2015 Genel Seçimlerine göre oy oranını artırarak önemli bir başarıya imza attı. 18 maddelik yeni anayasa teklifinin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilmesinin ardından başta Milliyetçi Hareket Partisi olmak üzere birçok partinin desteğini alarak referandum çalışmalarına başlayan AK Parti, 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine göre Bolu genelinde oy oranını 0,5 düşürse de 7 ilçede zaferini ilan ederek önemli bir başarı elde etti. Referandum öncesinde yaptığı açıklamalarda “Milletimizin çok doğru bir karar vereceğinden zerre şüphemiz yok” diyen Geredeli AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve parti teşkilatı, gecesini gündüzüne katarak yaptığı referandum çalışmalarının meyvesini aldı Geredeli Doğanay etkisi “Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” diyerek sahaya inen ve bir gününü bile boş geçirmeyen Geredeli hemşehrimiz Nurettin Doğanay, referandumun en sıkı ve en yoğun çalışan siyasetçisi olarak görülüyor. İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle gezen Bolu’nun sevilen ve başarılı siyasetçisi Doğanay, yoğun tempoda yürüttüğü referandum çalışmaları sonrası başta parti teşkilatı olmak üzere Bolu halkının takdirini kazandı. Yoğun çalışma takvimi sonucunda oyunu 7 ilçede önemli oranda artıran AK Parti’nin “Evet” zaferi tarihe kazınacak cinsten. CHP’li belediyelerin olduğu Mudurnu, Mengen ve Kıbrıscık ilçelerinde alınan oy oranları ile “evet” çıkması ise bunun apaçık göstergesi olarak belirtiliyor.  Ayrıca Göynük, Gerede, Seben, Yeniçağa ilçelerinde ise 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine göre oy oranında yaşanan önemli artış AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın yoğun çalışmalarının olumlu sonuçları olarak göze çarpıyor. 7,46 artış 1 Kasım seçimlerine göre oy oranındaki en büyük artışın ise Seben ilçesinde olduğu dikkat çekiyor. 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti, Seben ilçesinde 56,79 oranında oy alırken 16 Nisan referandumunda 64,25 oranında oy alarak ilçelerdeki en önemli başarıyı burada yaşadı. Rekoru Dörtdivan kırdı Anayasa değişikliği halk oylaması sonuçlarına göre Dörtdivan, 90.36 oranında “Evet” çıkması ile Bolu’daki ilçeler arasında rekor kırarak birinci oldu. Dörtdivan Bolu’daki birinciliğinin yanısıra Türkiye’de en yüksek ‘evet’ çıkan ilk 10 ilçe arasına da girerek Bolu’nun gururu oldu.
Anayasa değişikliğine ilişkin yapılan 16 Nisan Referandumunda başkanlığını Geredeli hemşehrimizin yaptığı AK Parti Bolu İl Teşkilat, 7 ilçede 2015 Genel Seçimlerine göre oy oranını artırarak önemli bir başarıya imza attı.

Anayasa değişikliğine ilişkin alınan halk oylaması kararı sonrası gecesini gündüzüne katarak yaptığı organizasyonlar ile 16 Nisan’a kadar dur durak bilmeden çalışan AK Parti Bolu İl Teşkilatı 7 ilçede oy oranını artırarak büyük bir başarı yakaladı.

Anayasa değişikliğine ilişkin yapılan 16 Nisan Referandumunda başkanlığını Geredeli hemşehrimizin yaptığı AK Parti Bolu İl Teşkilatı, Bolu’nun 7 ilçesinde 2015 Genel Seçimlerine göre oy oranını artırarak önemli bir başarıya imza attı.

18 maddelik yeni anayasa teklifinin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilmesinin ardından başta Milliyetçi Hareket Partisi olmak üzere birçok partinin desteğini alarak referandum çalışmalarına başlayan AK Parti, 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine göre Bolu genelinde oy oranını 0,5 düşürse de 7 ilçede zaferini ilan ederek önemli bir başarı elde etti.

Referandum öncesinde yaptığı açıklamalarda “Milletimizin çok doğru bir karar vereceğinden zerre şüphemiz yok” diyen Geredeli AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve parti teşkilatı, gecesini gündüzüne katarak yaptığı referandum çalışmalarının meyvesini aldı


Geredeli Doğanay etkisi
“Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” diyerek sahaya inen ve bir gününü bile boş geçirmeyen Geredeli hemşehrimiz Nurettin Doğanay, referandumun en sıkı ve en yoğun çalışan siyasetçisi olarak görülüyor. İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle gezen Bolu’nun sevilen ve başarılı siyasetçisi Doğanay, yoğun tempoda yürüttüğü referandum çalışmaları sonrası başta parti teşkilatı olmak üzere Bolu halkının takdirini kazandı. Yoğun çalışma takvimi sonucunda oyunu 7 ilçede önemli oranda artıran AK Parti’nin “Evet” zaferi tarihe kazınacak cinsten. CHP’li belediyelerin olduğu Mudurnu, Mengen ve Kıbrıscık ilçelerinde alınan oy oranları ile “evet” çıkması ise bunun apaçık göstergesi olarak belirtiliyor. 

Ayrıca Göynük, Gerede, Seben, Yeniçağa ilçelerinde ise 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine göre oy oranında yaşanan önemli artış AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın yoğun çalışmalarının olumlu sonuçları olarak göze çarpıyor.


7,46 artış
1 Kasım seçimlerine göre oy oranındaki en büyük artışın ise Seben ilçesinde olduğu dikkat çekiyor. 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti, Seben ilçesinde 56,79 oranında oy alırken 16 Nisan referandumunda 64,25 oranında oy alarak ilçelerdeki en önemli başarıyı burada yaşadı.


Rekoru Dörtdivan kırdı
Anayasa değişikliği halk oylaması sonuçlarına göre Dörtdivan, 90.36 oranında “Evet” çıkması ile Bolu’daki ilçeler arasında rekor kırarak birinci oldu. Dörtdivan Bolu’daki birinciliğinin yanısıra Türkiye’de en yüksek ‘evet’ çıkan ilk 10 ilçe arasına da girerek Bolu’nun gururu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.