Gayret, Başbakan ile ne konuştu?

GÜNDEM 07.10.2016 - 10:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1085+ kez okundu.
 

Gayret, Başbakan ile ne konuştu?

Çankaya Köşkü’nde Başbakan Binali Yıldırım ile buluşan BESOB Başkanı Tahir Gayret, K1 Belgesinde yaşanan sıkıntıların çözüleceğini müjdeledi.
Geredeli BESOB Başkanı Tahir Gayret, Çankaya Köşkü’nde Başbakan Binali Yıldırım ile buluştu. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken başkanlığında 81 il birlik başkanı ve 13 federasyon başkanından oluşan heyet, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret etti. Esnaf Odaları Birlik Başkanları ve Federasyon Başkanı ile yapılan toplantıya; Bolu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret de katıldı. Köşk’te, esnaf ve sanatkâr camiası olarak sıcak ilgisi ile karşılandıklarını anlatan Geredeli Gayret, bazı esnaflara da vergiden muaf tutulma konusunda müjde verdi. Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, K1 Belgesinde yaşanan sıkıntıların da aşılacağını müjdeledi. Tahir Gayret, il basınının haberine göre; “Esnaf ve sanatkâr camiası olarak hükümetimize olan talep ve önerilerimizi bir kez daha sayın başbakanımıza iletme fırsatı bulduk. Sayın Başbakanımıza K1 Belgesinde ücretin düşürülmesi ve 3. kişiye devir hakkı verilmesi hususunu arz ettik. Yıllardır çözüm beklediğimiz K1 Belgesinde kamyoncu ve nakliyeci esnafımızın yaşamış olduğu sorunun çözülecek olmasından dolayı mutluyuz. Sayın Başbakanımıza esnafımızın talebi olan, ayakkabı tamircisi esnafımızın vergiden muaf tutulması ile ilgili talebimize de olumlu yanıt verdiler ve sadece ayakkabı tamirciliği işi yapan esnaflarımızın vergiden muaf tutulması konusunda bir düzenleme yapılacak. Bağ-Kur primleri, yeniden yapılandırma, krediye ulaşım, haksız rekabet, ÖTV'siz araç düzenlemesi gibi esnaf ve sanatkarlarımızın yaşamış olduğu, karşılaştığı sorunlar ile birlikte çözüm önerilerimizi de Sayın Başbakanımıza ilettik,” sözlerine yer verdi.
Çankaya Köşkü’nde Başbakan Binali Yıldırım ile buluşan BESOB Başkanı Tahir Gayret, K1 Belgesinde yaşanan sıkıntıların çözüleceğini müjdeledi.

Geredeli BESOB Başkanı Tahir Gayret, Çankaya Köşkü’nde Başbakan Binali Yıldırım ile buluştu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken başkanlığında 81 il birlik başkanı ve 13 federasyon başkanından oluşan heyet, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret etti.

Esnaf Odaları Birlik Başkanları ve Federasyon Başkanı ile yapılan toplantıya; Bolu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret de katıldı.

Köşk’te, esnaf ve sanatkâr camiası olarak sıcak ilgisi ile karşılandıklarını anlatan Geredeli Gayret, bazı esnaflara da vergiden muaf tutulma konusunda müjde verdi.

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, K1 Belgesinde yaşanan sıkıntıların da aşılacağını müjdeledi.

Tahir Gayret, il basınının haberine göre; “Esnaf ve sanatkâr camiası olarak hükümetimize olan talep ve önerilerimizi bir kez daha sayın başbakanımıza iletme fırsatı bulduk. Sayın Başbakanımıza K1 Belgesinde ücretin düşürülmesi ve 3. kişiye devir hakkı verilmesi hususunu arz ettik. Yıllardır çözüm beklediğimiz K1 Belgesinde kamyoncu ve nakliyeci esnafımızın yaşamış olduğu sorunun çözülecek olmasından dolayı mutluyuz.

Sayın Başbakanımıza esnafımızın talebi olan, ayakkabı tamircisi esnafımızın vergiden muaf tutulması ile ilgili talebimize de olumlu yanıt verdiler ve sadece ayakkabı tamirciliği işi yapan esnaflarımızın vergiden muaf tutulması konusunda bir düzenleme yapılacak.

Bağ-Kur primleri, yeniden yapılandırma, krediye ulaşım, haksız rekabet, ÖTV'siz araç düzenlemesi gibi esnaf ve sanatkarlarımızın yaşamış olduğu, karşılaştığı sorunlar ile birlikte çözüm önerilerimizi de Sayın Başbakanımıza ilettik,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.