Gücüne güç kattı!..

YAŞAM 21.11.2016 - 16:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1950+ kez okundu.
 

Gücüne güç kattı!..

Kurucu sahipliğini Geredeli hemşehrilerimizinden Başdurak kardeşlerin yaptığı önemli zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu ve Zonguldak Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor.
Kuruculuğunu Gerede hemşehrilerimizin yaptığı Başgimpa, memleketine istihdam alanı kazandırmayı sürdürüyor. Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, önceki gün yeni şubesini açtı. Bolu’daki yedinci marketlerini önceki gün faaliyete alan Başdurak ailesi; yüzlerce milyon lira cirosuyla gıda perakendeciliğinde önemli bir paya sahip. Ankara, Bolu ve Zonguldak-Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet gösteren Başgimpa Marketler Zinciri, Bolu’daki mağaza sayısını 7’ye çıkardı. Başgimpa Marketler Zinciri Bolu Aktaş mahallesinde yeni şube açılışını gerçekleştirdi. Bolu’da yeni bir şube açılışı gerçekleştiren Başgimpa Marketler Zinciri’nin açılışına ilgi hayli büyük oldu. Bolu’da Aktaş mahallesinde hizmete başlayan Başgimpa’nın açılışına ise Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ve aslen Geredeli olan firma yetkilileri Şaban Başdurak, Mehmet Ali Başdurak, İsmail Başdurak katıldı. Market açılışın gerçekleştiği saatten kapanış saatine kadar büyük ilgi gördü. Geleneksel esnaf anlayışını kurumsal bütünlük ile günümüze uyarlaması ile dikkat çeken Başgimpa'nın yönetim kurulıu başkanı Mehmet Ali Başdurak, "Ülkemizin içinde bulunduğu duruma yapılacak en büyük katkının yatırımlara devam etmek olduğu bilincindeyiz” diye konuştu. Başdurak, yaptığı açıklamada; “Şirketimiz yüzlerce milyon lira cirosuyla gıda perakendeciliğinde önemli bir paya sahip. Başgimpa çalışanlarını bir iş ortağı olarak değerlendirip aslında onlar için değer oluşturmaya ve onlar için büyümeye devam ediyoruz. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atıyor ve iş dünyasının en büyük misyonunun istihdam oluşturmak olduğunu biliyoruz. Bu sebeple siyasi ve ekonomik istikrarı önemseyerek destekliyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu duruma yapılacak en büyük katkının yatırımlara devam etmek olduğu bilincindeyiz” ifadelerini kullandı. Şaban Başdurak, Mehmet Ali Başdurak ve İsmail Başdurak’ın oluşturduğu aile şirketi Başgimpa, birçok sosyal sorumluluk projesine verdiği destek ile de takdirleri topluyor.
Kurucu sahipliğini Geredeli hemşehrilerimizinden Başdurak kardeşlerin yaptığı önemli zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu ve Zonguldak Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor.

Kuruculuğunu Gerede hemşehrilerimizin yaptığı Başgimpa, memleketine istihdam alanı kazandırmayı sürdürüyor. Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, önceki gün yeni şubesini açtı.

Bolu’daki yedinci marketlerini önceki gün faaliyete alan Başdurak ailesi; yüzlerce milyon lira cirosuyla gıda perakendeciliğinde önemli bir paya sahip.

Ankara, Bolu ve Zonguldak-Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet gösteren Başgimpa Marketler Zinciri, Bolu’daki mağaza sayısını 7’ye çıkardı. Başgimpa Marketler Zinciri Bolu Aktaş mahallesinde yeni şube açılışını gerçekleştirdi.

Bolu’da yeni bir şube açılışı gerçekleştiren Başgimpa Marketler Zinciri’nin açılışına ilgi hayli büyük oldu. Bolu’da Aktaş mahallesinde hizmete başlayan Başgimpa’nın açılışına ise Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ve aslen Geredeli olan firma yetkilileri Şaban Başdurak, Mehmet Ali Başdurak, İsmail Başdurak katıldı. Market açılışın gerçekleştiği saatten kapanış saatine kadar büyük ilgi gördü.

Geleneksel esnaf anlayışını kurumsal bütünlük ile günümüze uyarlaması ile dikkat çeken Başgimpa'nın yönetim kurulıu başkanı Mehmet Ali Başdurak, "Ülkemizin içinde bulunduğu duruma yapılacak en büyük katkının yatırımlara devam etmek olduğu bilincindeyiz” diye konuştu.

Başdurak, yaptığı açıklamada; “Şirketimiz yüzlerce milyon lira cirosuyla gıda perakendeciliğinde önemli bir paya sahip. Başgimpa çalışanlarını bir iş ortağı olarak değerlendirip aslında onlar için değer oluşturmaya ve onlar için büyümeye devam ediyoruz. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atıyor ve iş dünyasının en büyük misyonunun istihdam oluşturmak olduğunu biliyoruz. Bu sebeple siyasi ve ekonomik istikrarı önemseyerek destekliyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu duruma yapılacak en büyük katkının yatırımlara devam etmek olduğu bilincindeyiz” ifadelerini kullandı.

Şaban Başdurak, Mehmet Ali Başdurak ve İsmail Başdurak’ın oluşturduğu aile şirketi Başgimpa, birçok sosyal sorumluluk projesine verdiği destek ile de takdirleri topluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.