Başbakan, Gerede'den ulaşmış

GÜNDEM 25.07.2016 - 11:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1591+ kez okundu.
 

Başbakan, Gerede'den ulaşmış

FETÖ darbe girişiminin yaşandığı gece yaşadıklarını anlatan Başbakan Binali Yıldırım, Gerede güzergâhını kullanarak, geceyi geçirdiklerini aktardı.
Başbakan Yıldırım, FETÖ darbe girişiminin yaşandığı gece yaşadıklarını anlatırken; “Bir yandan yapılacak işleri organize ediyoruz, bir yandan da yola devam ediyoruz. Böyle böyle Gerede'den Samsun istikametine ayrıldık, oradan Ilgaz'a...” diye konuştu.   Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı televizyon programında darbe girişimi istihbaratının kendisine niye haber verilmediğinin sorulması üzerine, "Bize niye haber verilemediğinin cevabını ben de arıyorum. MİT Başkanlığı bana bağlıdır, Cumhurbaşkanımıza sürekli her şeyi haber verir ama maalesef bizim süreçten haberimiz olmadı" dedi. Başbakan Binali Yıldırım, ATV ve A Haber ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. FETÖ darbe girişiminin yaşandığı gece yaşadıklarını anlatan Yıldırım, Gerede güzergâhını kullanarak, geceyi geçirdiklerini aktardı. Yolda, jandarma aracından kendilerine ateş açıldığını dile getiren Başbakan Yıldırım; “Bir yandan yapılacak işleri organize ediyoruz, temasları sürdürüyoruz, bir yandan da yola devam ediyoruz. Böyle böyle Gerede'den Samsun istikametine ayrıldık, oradan Ilgaz'a...” sözlerini kullandı.   ATV yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ darbe girişiminin yaşandığı gece yaşadıklarını aktardı.   Ankara yolunda bir jandarma aracından kendilerine ateş açıldığı anları anlatan Başbakan Yıldırım, "Anayoldan gelince 'Ankara'ya karayolundan giriş güvenli' değil dediler. Bizim arkadaşlar da farklı güzergâhı tercih etme ihtiyacı duydu. Bir yandan yapılacak işleri organize ediyoruz, temasları sürdürüyoruz, bir yandan da yola devam ediyoruz. Böyle böyle Gerede'den Samsun istikametine ayrıldık, oradan Ilgaz'a... Orada tehditler atlattık. Kastamonu istikametinde Ilgaz Tüneli'ne gittik, o tünelde biraz kaldık. İnsanın aklına nereden gelecek; temelini attığın tünel, gün gelecek sana kalkan olacak. Hava taarruzlarının püskürtüldüğünü, düşman unsurlarının baskılandığını anlayınca yavaş yavaş döndük. Çankırı üzerinden Ankara'ya geleceğiz, artık gün ağırmış vaziyette. Ilgaz Dörtyol'a gelmeden karşıda bir jandarma aracı var. Hemen yaklaşınca biz, hepsi içeriden fırladı, başladılar ateş etmeye. Bizim arkadaşlar da karşılık verdi. O ara şoför sağ olsun hemen geri vitese taktı, süratle atış menzilinden çıktık, oradan bir tali yola girerek, Ilgaz merkeze geldik. Merkez'de kaymakamın evinde konuk olduk. Ucuz atlattık, yiyeceğimiz ekmek, içeceğimiz su varmış" diye konuştu.
FETÖ darbe girişiminin yaşandığı gece yaşadıklarını anlatan Başbakan Binali Yıldırım, Gerede güzergâhını kullanarak, geceyi geçirdiklerini aktardı.

Başbakan Yıldırım, FETÖ darbe girişiminin yaşandığı gece yaşadıklarını anlatırken; “Bir yandan yapılacak işleri organize ediyoruz, bir yandan da yola devam ediyoruz. Böyle böyle Gerede'den Samsun istikametine ayrıldık, oradan Ilgaz'a...” diye konuştu.
 

Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı televizyon programında darbe girişimi istihbaratının kendisine niye haber verilmediğinin sorulması üzerine, "Bize niye haber verilemediğinin cevabını ben de arıyorum. MİT Başkanlığı bana bağlıdır, Cumhurbaşkanımıza sürekli her şeyi haber verir ama maalesef bizim süreçten haberimiz olmadı" dedi.


Başbakan Binali Yıldırım, ATV ve A Haber ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.


FETÖ darbe girişiminin yaşandığı gece yaşadıklarını anlatan Yıldırım, Gerede güzergâhını kullanarak, geceyi geçirdiklerini aktardı.


Yolda, jandarma aracından kendilerine ateş açıldığını dile getiren Başbakan Yıldırım; “Bir yandan yapılacak işleri organize ediyoruz, temasları sürdürüyoruz, bir yandan da yola devam ediyoruz. Böyle böyle Gerede'den Samsun istikametine ayrıldık, oradan Ilgaz'a...” sözlerini kullandı.
 

ATV yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ darbe girişiminin yaşandığı gece yaşadıklarını aktardı.
 

Ankara yolunda bir jandarma aracından kendilerine ateş açıldığı anları anlatan Başbakan Yıldırım, "Anayoldan gelince 'Ankara'ya karayolundan giriş güvenli' değil dediler. Bizim arkadaşlar da farklı güzergâhı tercih etme ihtiyacı duydu. Bir yandan yapılacak işleri organize ediyoruz, temasları sürdürüyoruz, bir yandan da yola devam ediyoruz. Böyle böyle Gerede'den Samsun istikametine ayrıldık, oradan Ilgaz'a... Orada tehditler atlattık. Kastamonu istikametinde Ilgaz Tüneli'ne gittik, o tünelde biraz kaldık. İnsanın aklına nereden gelecek; temelini attığın tünel, gün gelecek sana kalkan olacak. Hava taarruzlarının püskürtüldüğünü, düşman unsurlarının baskılandığını anlayınca yavaş yavaş döndük. Çankırı üzerinden Ankara'ya geleceğiz, artık gün ağırmış vaziyette. Ilgaz Dörtyol'a gelmeden karşıda bir jandarma aracı var. Hemen yaklaşınca biz, hepsi içeriden fırladı, başladılar ateş etmeye. Bizim arkadaşlar da karşılık verdi. O ara şoför sağ olsun hemen geri vitese taktı, süratle atış menzilinden çıktık, oradan bir tali yola girerek, Ilgaz merkeze geldik. Merkez'de kaymakamın evinde konuk olduk. Ucuz atlattık, yiyeceğimiz ekmek, içeceğimiz su varmış" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.