'Bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum'

YAŞAM 26.11.2018 - 08:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2411+ kez okundu.
 

'Bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum'

"Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği ziyaret programına İlçe Başkanı Serap Çığrılı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı."
Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanlığı, Gerede Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, yaşlılar ile bir araya geldi. Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği ziyaret programına İlçe Başkanı Serap Çığrılı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı. Ziyarette yaşlılar ile tek tek ilgilenerek istek ve taleplerini soran partinin bayan yönetimine, yaşlılar duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Yaşlıların istek ve sorunları noktasında Kurum Müdürü Orhan Demirer’den bilgi alan Ak Hanımlar, "Yaşlılarımız bizim baş tacımızdır her zaman yanlarındayız," mesajı verdi. Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendiği gözlenen Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, yaşlılar ile uzun sohbetin ardından bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Başkan Çığrılı, açıklamasında; “Biz her zaman büyüklerimiz ile birlikte olmaktan mutlu oluyoruz. Onun için bizde bu sevincimizin, bu mutluluğumuzu onlara aksettirebilmek, onların bir parçacık yüzlerini güldürebilmek, onlarla sohbet etmek için bu ziyaretleri yapıyoruz. Onların ellerini öperek hayır dualarını almak bizler için çok önemli, tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum." diye konuştu.
"Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği ziyaret programına İlçe Başkanı Serap Çığrılı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı."

Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanlığı, Gerede Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, yaşlılar ile bir araya geldi.

Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği ziyaret programına İlçe Başkanı Serap Çığrılı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı.

Ziyarette yaşlılar ile tek tek ilgilenerek istek ve taleplerini soran partinin bayan yönetimine, yaşlılar duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Yaşlıların istek ve sorunları noktasında Kurum Müdürü Orhan Demirer’den bilgi alan Ak Hanımlar, "Yaşlılarımız bizim baş tacımızdır her zaman yanlarındayız," mesajı verdi.

Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendiği gözlenen Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, yaşlılar ile uzun sohbetin ardından bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Başkan Çığrılı, açıklamasında; “Biz her zaman büyüklerimiz ile birlikte olmaktan mutlu oluyoruz. Onun için bizde bu sevincimizin, bu mutluluğumuzu onlara aksettirebilmek, onların bir parçacık yüzlerini güldürebilmek, onlarla sohbet etmek için bu ziyaretleri yapıyoruz. Onların ellerini öperek hayır dualarını almak bizler için çok önemli, tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.