Küpçü'ye yeni görev!..

SİYASET 20.07.2018 - 10:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1531+ kez okundu.
 

Küpçü'ye yeni görev!..

"Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, yeni dönemde yeni bir göreve getirildi."
Milletiyle kurduğu sıcak diyalog ve samimi davranışları ile sevilen vekiller arasındaki yerini korumayı başaran Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, yeni dönemde yeni bir göreve getirildi. TBMM Başkanlık Divanı üyelikleri için yapılan seçime dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Genel Kurulun 16 Temmuz tarihli 6. birleşiminde yapılan seçim sonucunda, Dilekçe Komisyonu Katipliğine Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü seçildi. Küpçü'nün yeni görevi Geredeli hemşehrileri arasında sevinç ve gururla karşılandı.
"Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, yeni dönemde yeni bir göreve getirildi."

Milletiyle kurduğu sıcak diyalog ve samimi davranışları ile sevilen vekiller arasındaki yerini korumayı başaran Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, yeni dönemde yeni bir göreve getirildi.

TBMM Başkanlık Divanı üyelikleri için yapılan seçime dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Genel Kurulun 16 Temmuz tarihli 6. birleşiminde yapılan seçim sonucunda, Dilekçe Komisyonu Katipliğine Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü seçildi.

Küpçü'nün yeni görevi Geredeli hemşehrileri arasında sevinç ve gururla karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.