Ak Parti'de sürpriz!

SİYASET 21.05.2018 - 17:37, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2962+ kez okundu.
 

Ak Parti'de sürpriz!

"AK Parti 24 Haziran seçimi milletvekili listesi belli oldu. "
24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Ak Parti Bolu milletvekilleri sıralaması belli oldu. Gerede kontenjanına ayrılan ikinci sıra, yerini koruyarak yeniden mevcut milletvekili Fehmi Küpçü ile devam dedi. Öte yandan üç dönemdir milletvekillliği yapan ve 1'inci sırayıda kimseye kaptırmayan Ali Ercoşkun ise liste dışı kaldı. Ak Parti Bolu milletvekilleri sıralamasında 1.sırayı Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Av. Arzu Aydın alırken, 2.sırada ise mevcut milletvekili Geredeli Fehmi Küpçü yer aldı. 3.sıradan ise Metin Vural listeye girmeye hak kazandı.  
"AK Parti 24 Haziran seçimi milletvekili listesi belli oldu. "

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Ak Parti Bolu milletvekilleri sıralaması belli oldu. Gerede kontenjanına ayrılan ikinci sıra, yerini koruyarak yeniden mevcut milletvekili Fehmi Küpçü ile devam dedi. Öte yandan üç dönemdir milletvekillliği yapan ve 1'inci sırayıda kimseye kaptırmayan Ali Ercoşkun ise liste dışı kaldı.

Ak Parti Bolu milletvekilleri sıralamasında 1.sırayı Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Av. Arzu Aydın alırken, 2.sırada ise mevcut milletvekili Geredeli Fehmi Küpçü yer aldı. 3.sıradan ise Metin Vural listeye girmeye hak kazandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.