Kulisler kaynıyor!..

SİYASET 21.05.2018 - 13:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2839+ kez okundu.
 

Kulisler kaynıyor!..

"Kulisler kaynıyor: AK Parti milletvekili adayları listesinde Erdoğan, 200 vekili liste dışında bıraktı"
24 Haziran'a doğru partilerin cumhurbaşkanı adayları belli olurken, Partiler yavaş yavaş milletvekili listesini de açıklıyor. Milletvekili listesini hatırlanacağı gibi ilk açıklayan MHP oldu. Dün gece saatlerinde ise CHP tam resmi olmayan listeyi açıkladı. Şimdi gözler AK Parti'de.. AK Partili seçmenler milletvekili aday listesini sabırsızlıkla bekliyorlar. Kimlerin listede yer alaacağı ve yer almayacağı büyük önem taşıyor. Seçmenler buna göre sandığa gidecekler. Yalnız AK Parti henüz aday listesini tam olarak açıklamadı. Bugün YSK'ya listenin teslim edilmesi gerekiyor. AK Parti’de 600 kişilik milletvekili aday listesine son şekli verildi. Mevcut 200 isim yeniden aday yapılmadı. Liste dışı kalanlar belediye başkanlığı hayali kuracak. Siyasi partiler, 24 Haziran'daki milletvekili seçimi için aday listelerini hazırladı. Listeler bugün Yüksek Seçim Kurulu'na verilecek. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da aday listesine son şeklini verdi. Veli Toprak'ın Sözcü gazetesinde yayımlanan haberine göre, her seçim döneminde milletvekili gurubunun yüzde 50'den fazlasını değiştiren AK Parti, bu defa değişimi daha fazla yapacak. 316 milletvekilinden 200'e yakınını liste dışı bırakacak. Parti kulislerinde, “En büyük değişiminin olduğu liste” yorumları yapılıyor. Liste dışı kalacak isimler, seçimden sonra bakanlık ve belediye başkanlığı hayali kuracak. Habere göre, listeye girme konusunda yakın çevresi ve arkadaşlarından gelen ‘ricaları azaltmak' için Erdoğan dün Bosna'ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen seçim döneminde de günübirlik İran seyahatine çıkmıştı.
"Kulisler kaynıyor: AK Parti milletvekili adayları listesinde Erdoğan, 200 vekili liste dışında bıraktı"

24 Haziran'a doğru partilerin cumhurbaşkanı adayları belli olurken, Partiler yavaş yavaş milletvekili listesini de açıklıyor. Milletvekili listesini hatırlanacağı gibi ilk açıklayan MHP oldu. Dün gece saatlerinde ise CHP tam resmi olmayan listeyi açıkladı. Şimdi gözler AK Parti'de..

AK Partili seçmenler milletvekili aday listesini sabırsızlıkla bekliyorlar. Kimlerin listede yer alaacağı ve yer almayacağı büyük önem taşıyor. Seçmenler buna göre sandığa gidecekler. Yalnız AK Parti henüz aday listesini tam olarak açıklamadı. Bugün YSK'ya listenin teslim edilmesi gerekiyor.

AK Parti’de 600 kişilik milletvekili aday listesine son şekli verildi. Mevcut 200 isim yeniden aday yapılmadı. Liste dışı kalanlar belediye başkanlığı hayali kuracak.

Siyasi partiler, 24 Haziran'daki milletvekili seçimi için aday listelerini hazırladı. Listeler bugün Yüksek Seçim Kurulu'na verilecek. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da aday listesine son şeklini verdi.

Veli Toprak'ın Sözcü gazetesinde yayımlanan haberine göre, her seçim döneminde milletvekili gurubunun yüzde 50'den fazlasını değiştiren AK Parti, bu defa değişimi daha fazla yapacak. 316 milletvekilinden 200'e yakınını liste dışı bırakacak.

Parti kulislerinde, “En büyük değişiminin olduğu liste” yorumları yapılıyor. Liste dışı kalacak isimler, seçimden sonra bakanlık ve belediye başkanlığı hayali kuracak.


Habere göre, listeye girme konusunda yakın çevresi ve arkadaşlarından gelen ‘ricaları azaltmak' için Erdoğan dün Bosna'ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen seçim döneminde de günübirlik İran seyahatine çıkmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.