Gerede'de anılacak

YAŞAM 17.04.2018 - 10:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2860+ kez okundu.
 

Gerede'de anılacak

"Osmanlı Cihan Devleti’nin 34’üncü Padişahı Sultan Abdülhamid Han, Ak Parti Gerede Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenleyeceği bir program ile anılacak."
Sultan Abdülhamid Han, vefatının sene-i devriyesinde ilçemizde düzenlenecek bir program ile hayat ve hatıraları yad edilecek. Osmanlı Cihan Devleti’nin 34’üncü Padişahı Sultan Abdülhamid Han, vefatının yüzüncü yılında Ak Parti Gerede Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenleyeceği program ile anılacak. Ak Parti Gerede Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen program 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 20.00 da Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ak Parti Gerede Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses, herkesi programa davet ettiği açıklamasında; "Vatandaşlarımızın teşrifleri bizleri onurlandıracaktır," ifadelerine yer verdi.
"Osmanlı Cihan Devleti’nin 34’üncü Padişahı Sultan Abdülhamid Han, Ak Parti Gerede Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenleyeceği bir program ile anılacak."

Sultan Abdülhamid Han, vefatının sene-i devriyesinde ilçemizde düzenlenecek bir program ile hayat ve hatıraları yad edilecek.

Osmanlı Cihan Devleti’nin 34’üncü Padişahı Sultan Abdülhamid Han, vefatının yüzüncü yılında Ak Parti Gerede Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenleyeceği program ile anılacak.

Ak Parti Gerede Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen program 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 20.00 da Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Ak Parti Gerede Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses, herkesi programa davet ettiği açıklamasında; "Vatandaşlarımızın teşrifleri bizleri onurlandıracaktır," ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.