Gerede'ye de atama yapıldı!..

YAŞAM 13.04.2018 - 17:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2113+ kez okundu.
 

Gerede'ye de atama yapıldı!..

"AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Sağlık Bakanlığımız nezdinde yaptığımız girişimler sonrası eksiklerimizi de tamamlamış olduk," dedi."
Aralarında ilçemizin de olduğu devlet hastanelerine personel ataması yapıldı. Bölgemizde ve hatta Türkiye’de sağlık alanında lider olan sağlık Kurumlarına, Sağlık Bakanlığından son olarak 17 doktor, 18 sağlık personeli ve bir de eczacı atandı. Son yapılan atamalarla Gerede ilçemizde de ihtiyaç olan birçok eksik de böylelikle tamamlanmış oldu. Atamalara ilişkin verilen bilgilere göre, Gerede Devlet Hastanesine 1 eczacı, 1 Tabip ve 5 Uzman Tabip atandığı öğrenildi. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Yüz akımız olan Bolu Sağlık Sektörümüz, gururla ifade etmek istiyorum ki hem fiziki anlamda hem de personelin verdiği hizmet anlamında bölgemizin ve hatta Türkiye’nin ilk sırada yer almaktadır. Buna karşılık yine de eksik olan doktor ve sağlık personelimiz de mevcuttu ve Sağlık Bakanlığımız nezdinde yaptığımız girişimler sonrası bu eksiklerimizi de tamamlamış olduk," şeklinde konuştu.
"AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Sağlık Bakanlığımız nezdinde yaptığımız girişimler sonrası eksiklerimizi de tamamlamış olduk," dedi."

Aralarında ilçemizin de olduğu devlet hastanelerine personel ataması yapıldı.

Bölgemizde ve hatta Türkiye’de sağlık alanında lider olan sağlık Kurumlarına, Sağlık Bakanlığından son olarak 17 doktor, 18 sağlık personeli ve bir de eczacı atandı. Son yapılan atamalarla Gerede ilçemizde de ihtiyaç olan birçok eksik de böylelikle tamamlanmış oldu.

Atamalara ilişkin verilen bilgilere göre, Gerede Devlet Hastanesine 1 eczacı, 1 Tabip ve 5 Uzman Tabip atandığı öğrenildi.


Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Yüz akımız olan Bolu Sağlık Sektörümüz, gururla ifade etmek istiyorum ki hem fiziki anlamda hem de personelin verdiği hizmet anlamında bölgemizin ve hatta Türkiye’nin ilk sırada yer almaktadır. Buna karşılık yine de eksik olan doktor ve sağlık personelimiz de mevcuttu ve Sağlık Bakanlığımız nezdinde yaptığımız girişimler sonrası bu eksiklerimizi de tamamlamış olduk," şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.