Siz de gelir misiniz?..

YAŞAM 03.04.2018 - 14:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1674+ kez okundu.
 

Siz de gelir misiniz?..

"Gerede Gençlik Merkezi ve Ak Parti Gerede Kadın Kolları lösemili çocuklar yararına düzenleyeceği programa tüm halkı davet etti."
Lösemili çocuklar yararına düzenlenecek olan program cumartesi günü icra edilecek. Gerede Gençlik Merkezi ve Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan organizasyon ile lösemili çocuklar yararına program düzenlenecek. 07 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 10.00'da Gerede Gençlik Merkezi’nde yapılacak olan program, Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Derneği’nin katkıları ile gerçekleştirilecek. Programda uçurtma gösterisi, geleneksel çocuk oyunları, yüz boyama ve balonlu eğlence etkinlikleri yapılarak lösemili çocuklar için farkındalık oluşturulacak.
"Gerede Gençlik Merkezi ve Ak Parti Gerede Kadın Kolları lösemili çocuklar yararına düzenleyeceği programa tüm halkı davet etti."

Lösemili çocuklar yararına düzenlenecek olan program cumartesi günü icra edilecek.

Gerede Gençlik Merkezi ve Ak Parti Gerede Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan organizasyon ile lösemili çocuklar yararına program düzenlenecek.

07 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 10.00'da Gerede Gençlik Merkezi’nde yapılacak olan program, Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Derneği’nin katkıları ile gerçekleştirilecek. Programda uçurtma gösterisi, geleneksel çocuk oyunları, yüz boyama ve balonlu eğlence etkinlikleri yapılarak lösemili çocuklar için farkındalık oluşturulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.