'30 bini aşkın insan, reisine ev sahipliği yaptı'

SİYASET 13.03.2018 - 12:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1937+ kez okundu.
 

'30 bini aşkın insan, reisine ev sahipliği yaptı'

"Konuyla ilgili yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Aziz milletimiz, Bolulu hemşehrilerimiz bizi yalnız bırakmadı," diye konuştu."
Hafta sonu Bolu Ak Parti 6. İl Olağan Kongresiyle tarihi günlerinden birini yaşadı. 30 bin kişinin katıldığı kongrede, yaklaşık 2 bin 500 emniyet mensubu da görev aldı. Alınan emniyet tedbirlerinin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Özel Koruma ekibi de adeta kuş uçurtmadı.  AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen Ak Parti Bolu 6. Olağan İl Kongresi hakkında açıklama yaptı. Konuyla ilgili yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Aziz milletimiz, Bolulu hemşehrilerimiz bizi yalnız bırakmadı," diye konuştu. Milletvekili Küpçü, açıklamasında; “Öncelikle Rabbimize hamdolsun. Bolu başka bir güzeldi. Büyük bir coşkuya, Köroğlu’nun ruhuna sahipti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mihmandarlığında kongremizi tamamladık. Kalb-i olarak inandığımız bu yolculukta Aziz milletimiz, Bolulu hemşehrilerimiz bizi yalnız bırakmadı zamanın ve mekanın şahitliğinde 30.000’i aşkın insan Reisine ev sahipliği yaptı. Kongremizin Ahdimizin; Milletimize ve İnsanlığa hayırlar getirmesi muradıyla; Tekraren canımızdan aziz bildiğimiz milletimize bir kerre daha kalbi-bâki muhabbetlerimizi sunarız vesselâm," ifadelerine yer verdi.
"Konuyla ilgili yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Aziz milletimiz, Bolulu hemşehrilerimiz bizi yalnız bırakmadı," diye konuştu."

Hafta sonu Bolu Ak Parti 6. İl Olağan Kongresiyle tarihi günlerinden birini yaşadı. 30 bin kişinin katıldığı kongrede, yaklaşık 2 bin 500 emniyet mensubu da görev aldı. Alınan emniyet tedbirlerinin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Özel Koruma ekibi de adeta kuş uçurtmadı. 

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen Ak Parti Bolu 6. Olağan İl Kongresi hakkında açıklama yaptı.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Aziz milletimiz, Bolulu hemşehrilerimiz bizi yalnız bırakmadı," diye konuştu.

Milletvekili Küpçü, açıklamasında; “Öncelikle Rabbimize hamdolsun. Bolu başka bir güzeldi. Büyük bir coşkuya, Köroğlu’nun ruhuna sahipti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mihmandarlığında kongremizi tamamladık. Kalb-i olarak inandığımız bu yolculukta Aziz milletimiz, Bolulu hemşehrilerimiz bizi yalnız bırakmadı zamanın ve mekanın şahitliğinde 30.000’i aşkın insan Reisine ev sahipliği yaptı. Kongremizin Ahdimizin; Milletimize ve İnsanlığa hayırlar getirmesi muradıyla; Tekraren canımızdan aziz bildiğimiz milletimize bir kerre daha kalbi-bâki muhabbetlerimizi sunarız vesselâm," ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.