Küpçü, bir kez daha seçildi!

SİYASET 14.11.2017 - 16:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2309+ kez okundu.
 

Küpçü, bir kez daha seçildi!

"Mecliste bugün yapılan seçimler sonrasında; AK Parti Bolu Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü, bir kez daha aynı göreve layık bulundu."
Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, atama yoluyla yeniden Divan Kâtip Üyeliğine seçildi. Ak Parti Bolu Milletvekili, Geredeli hemşehrimiz Fehmi Küpçü, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin 26. Dönem 2. yasama yılında görev yapacak olan Başkanlık Divanı görevlisi olarak atandı.  26. Dönem 2. Yasama yılında yapılan seçimler sonrasında; AK Parti Bolu Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi  Fehmi Küpçü, yeniden seçilerek, ilgili görevine devam edecek. Türkiye Büyük Millet Meclisinde bugün gerçekleşen Meclis Başkan Vekilleri, idare amirleri ve başkanlık divan üyeleri seçimleri yapıldı. 3 dönem boyunca divan katip üyesi seçilen Fehmi Küpçü, yapılan seçimde  bir kez daha yerini koruyarak TBMM Divan Katip üyesi olmayı başardı. Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, diğer katip üyeleri ile birlikte dönüşümlü olarak meclis başkanının görevlerine yardımlarda bulunabilecek.
"Mecliste bugün yapılan seçimler sonrasında; AK Parti Bolu Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü, bir kez daha aynı göreve layık bulundu."

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, atama yoluyla yeniden Divan Kâtip Üyeliğine seçildi.

Ak Parti Bolu Milletvekili, Geredeli hemşehrimiz Fehmi Küpçü, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin 26. Dönem 2. yasama yılında görev yapacak olan Başkanlık Divanı görevlisi olarak atandı. 

26. Dönem 2. Yasama yılında yapılan seçimler sonrasında; AK Parti Bolu Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi  Fehmi Küpçü, yeniden seçilerek, ilgili görevine devam edecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde bugün gerçekleşen Meclis Başkan Vekilleri, idare amirleri ve başkanlık divan üyeleri seçimleri yapıldı.
3 dönem boyunca divan katip üyesi seçilen Fehmi Küpçü, yapılan seçimde  bir kez daha yerini koruyarak TBMM Divan Katip üyesi olmayı başardı.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, diğer katip üyeleri ile birlikte dönüşümlü olarak meclis başkanının görevlerine yardımlarda bulunabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.