Küpçü, ödeneği kaptı!..

SİYASET 10.05.2017 - 15:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1558+ kez okundu.
 

Küpçü, ödeneği kaptı!..

TBMM Başkanlık Divan üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne 7.000.000 TL ödenek aktarılmasını sağladı.
Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; “Yaptığımız görüşmeler sonrasında üniversitemize 7.000.000 TL ödenek ayırdık. Bizler AK Parti ailesi olarak Bolu’nun gelişim ve dönüşmesinde canla başla çalışmaya, hizmetlerimizi gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz,” dedi. AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne 7.000.000 TL ödenek aktarılmasını sağladı. TBMM Başkanlık Divan üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, geçtiğimiz hafta içerisinde Kalkınma Bakanlığında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne ait 4.500.000 TL ödeneği  Kalkınma Bakanlığından onaylatarak imzayı attırdı.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2017 yılı yatırım programında yer alan ‘’Muhalif İşler’’ projesi kapsamında ek ödenek talep edildiğini hatırlatarak, ardından da Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kalkınma Bakanlığına ek ödeme talebini revize programına alınması talebinde bulunulduğunu dile getirdi. Süreci yakinen takip eden AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile yaptığı görüşmeler sonucunda Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne 7.000.000 TL ödenek aktardı. Yakın markajları sonrasında üniversiteye aktarılan tutarı değerlendiren Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, açıklamasında; “Yapılan değerlendirmeler sonucunda betonarmesi  tamamlanmış olan nükleer radyosyon dedektörleri uygulama ve araştırma merkezi  (NÜRDAM) ek binasının hizmete alınabilmesi ve Acil Anabilim Dalı ile ilgili eğitim faaliyetlerine yönelik kapalı mekan gereksinimin karşılanabilmesi amacıyla bakım onarım ihtiyacının hasıl olduğu anlaşılmıştır. Sayın bakanımızla konu ile ilgili görüşerek gerekli talimatları vermiştir. Ardından üniversitemiz adına 7.000.000 TL ödenek ayrılarak büyük bir başarı elde edilmiştir. Bizler AK Parti ailesi olarak Bolu’nun gelişim ve dönüşmesinde canla başla çalışmaya, hizmetlerimizi bir bir gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bolunun değeri olan üniversitemize aktardığımız bu ödenek ile birlikte üniversitemize katkılarımız devam etmektedir,” sözlerine yer verdi.
TBMM Başkanlık Divan üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne 7.000.000 TL ödenek aktarılmasını sağladı.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; “Yaptığımız görüşmeler sonrasında üniversitemize 7.000.000 TL ödenek ayırdık. Bizler AK Parti ailesi olarak Bolu’nun gelişim ve dönüşmesinde canla başla çalışmaya, hizmetlerimizi gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz,” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne 7.000.000 TL ödenek aktarılmasını sağladı.

TBMM Başkanlık Divan üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, geçtiğimiz hafta içerisinde Kalkınma Bakanlığında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne ait 4.500.000 TL ödeneği  Kalkınma Bakanlığından onaylatarak imzayı attırdı. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2017 yılı yatırım programında yer alan ‘’Muhalif İşler’’ projesi kapsamında ek ödenek talep edildiğini hatırlatarak, ardından da Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kalkınma Bakanlığına ek ödeme talebini revize programına alınması talebinde bulunulduğunu dile getirdi.
Süreci yakinen takip eden AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile yaptığı görüşmeler sonucunda Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne 7.000.000 TL ödenek aktardı.

Yakın markajları sonrasında üniversiteye aktarılan tutarı değerlendiren Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, açıklamasında; “Yapılan değerlendirmeler sonucunda betonarmesi  tamamlanmış olan nükleer radyosyon dedektörleri uygulama ve araştırma merkezi  (NÜRDAM) ek binasının hizmete alınabilmesi ve Acil Anabilim Dalı ile ilgili eğitim faaliyetlerine yönelik kapalı mekan gereksinimin karşılanabilmesi amacıyla bakım onarım ihtiyacının hasıl olduğu anlaşılmıştır. Sayın bakanımızla konu ile ilgili görüşerek gerekli talimatları vermiştir. Ardından üniversitemiz adına 7.000.000 TL ödenek ayrılarak büyük bir başarı elde edilmiştir. Bizler AK Parti ailesi olarak Bolu’nun gelişim ve dönüşmesinde canla başla çalışmaya, hizmetlerimizi bir bir gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bolunun değeri olan üniversitemize aktardığımız bu ödenek ile birlikte üniversitemize katkılarımız devam etmektedir,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.