'Toplum içinde ayrıcalıklı yerleri vardır'

SİYASET 24.11.2016 - 08:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1922+ kez okundu.
 

'Toplum içinde ayrıcalıklı yerleri vardır'

TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.
Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Kutlama mesajı yayımlayan Fehmi Küpçü, öğretmenlerin, toplum içinde çok ayrıcalıklı bir yerleri olduğunu vurguladı. Öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla yetiştirdiği neslin, ülkemizi; vatan sevgisiyle daha emin adımlarla taşıyacağını belirten Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; “Ülkemizi hedeflenen yarınlara taşıyan bu amaca hizmet eden tüm öğretmenlerimizin, gününü kutluyorum,” diye konuştu. TBMM Başkanlık Divan Üyesi, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, tebrik mesajında; “Geleceğimizin mimarları değerli öğretmenlerimizin; en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, eğitmeyi ve öğretmeyi amaç olarak benimseyip geleceği inşa edecek nesiller yetiştirerek, ulvi bir görevi icra ederek,  ülkemizi hedeflenen yarınlara taşıyan bu amaca hizmet eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum,” ifadelerine yer verdi. Şu an hayatta olmayan öğretmenleri de rahmetle andıklarını dile getiren Milletvekili Küpçü, “Bu vesileyle onları da sevgi ve saygıyla yad ediyoruz,” dedi. Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, mesajını şu sözlerle sonlandırdı; “Öğretmenlerimiz tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olmuşlardır. Bir ülkenin kalkınması ve gelişmişlik düzeyi bilgili özgüveni yüksek milli ve manevi değerlere bağlı bir neslin yetişmesiyle sağlam temelleri atılmaktadır Bizi yetiştiren, eğiten ve öğreten, geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişiminde ve eğitiminde büyük rol oynayan son derece kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizin, toplum içinde çok ayrıcalıklı bir yerleri vardır. Değerli öğretmenlerimizin özverili ve fedakâr çalışmalarıyla yetiştirdiği nitelikli nesiller bu ülkeyi vatan ve millet sevgisiyle yarınlara daha emin adımlarla taşıyacaktır. Türkiye’nin dört bir yanında bu ülkenin ufkunun gelişimine destek sağlayan ve geleceğimize ışık tutan tüm öğretmenlerimizin; aynı zamanda bu vesileyle sevgi ve saygıyla yad edeceğimiz bugün aramızda bulunmayan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Kıymetli ve saygıdeğer öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü’nü, içtenlikle kutluyor ve aileleri ile birlikte, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam dileyerek selam ve saygılarımı sunarım. Vesselam."
TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kutlama mesajı yayımlayan Fehmi Küpçü, öğretmenlerin, toplum içinde çok ayrıcalıklı bir yerleri olduğunu vurguladı.

Öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla yetiştirdiği neslin, ülkemizi; vatan sevgisiyle daha emin adımlarla taşıyacağını belirten Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; “Ülkemizi hedeflenen yarınlara taşıyan bu amaca hizmet eden tüm öğretmenlerimizin, gününü kutluyorum,” diye konuştu.

TBMM Başkanlık Divan Üyesi, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, tebrik mesajında; “Geleceğimizin mimarları değerli öğretmenlerimizin; en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, eğitmeyi ve öğretmeyi amaç olarak benimseyip geleceği inşa edecek nesiller yetiştirerek, ulvi bir görevi icra ederek,  ülkemizi hedeflenen yarınlara taşıyan bu amaca hizmet eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum,” ifadelerine yer verdi.

Şu an hayatta olmayan öğretmenleri de rahmetle andıklarını dile getiren Milletvekili Küpçü, “Bu vesileyle onları da sevgi ve saygıyla yad ediyoruz,” dedi.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, mesajını şu sözlerle sonlandırdı; “Öğretmenlerimiz tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olmuşlardır. Bir ülkenin kalkınması ve gelişmişlik düzeyi bilgili özgüveni yüksek milli ve manevi değerlere bağlı bir neslin yetişmesiyle sağlam temelleri atılmaktadır

Bizi yetiştiren, eğiten ve öğreten, geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişiminde ve eğitiminde büyük rol oynayan son derece kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizin, toplum içinde çok ayrıcalıklı bir yerleri vardır.

Değerli öğretmenlerimizin özverili ve fedakâr çalışmalarıyla yetiştirdiği nitelikli nesiller bu ülkeyi vatan ve millet sevgisiyle yarınlara daha emin adımlarla taşıyacaktır.

Türkiye’nin dört bir yanında bu ülkenin ufkunun gelişimine destek sağlayan ve geleceğimize ışık tutan tüm öğretmenlerimizin; aynı zamanda bu vesileyle sevgi ve saygıyla yad edeceğimiz bugün aramızda bulunmayan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Kıymetli ve saygıdeğer öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü’nü, içtenlikle kutluyor ve aileleri ile birlikte, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam dileyerek selam ve saygılarımı sunarım. Vesselam."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.