'Asla ve asla!..'

SİYASET 18.07.2017 - 17:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1637+ kez okundu.
 

'Asla ve asla!..'

AK Parti Bolu Milletvekili Küpçü, darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bolulu hemşerilerimiz vatanı için korkusuzca darbe girişiminin önlenmesinde kahramanlığını göstermiş olup, ülkemize sahip çıktığını göstermiştir,” dedi.
Terör örgütü FETÖ'nün, işi TBMM'yi bombalamaya kadar götürdüğü hain darbe girişiminin birinci yılında, çeşitli anma programları ve etkinlikler düzenleniyor. AK Parti Bolu Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü,  15 Temmuz Şehitleri Anma Haftası ve 15 Temmuz Darbe Girişiminin 1. yıl dönümünde yaptığı açıklamada; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bolu’da 15 Temmuz Ruhuyla Yeniden Meydanlarda olacaktır,’’ dedi. TSK içindeki hain FETÖ yapılanmasının mensuplarının sokaklarda vatandaşların üzerine tanklarla yürüyüp ateş ettiği 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü gerek Meclis, gerekse Türkiye'nin dört bir yanında yapılan etkinlikler ile anılıyor. AK Parti Bolu Milletvekili Küpçü, darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bolulu hemşerilerimiz vatanı için korkusuzca darbe girişiminin önlenmesinde kahramanlığını göstermiş olup, ülkemize sahip çıktığını göstermiştir,” dedi. Küpçü, açıklamasında; “Bildiğimiz üzere 15 Temmuz akşamı Fetullah Gülen Terör Örgüt mensupları TSK içine sızan bir avuç  vatan hainleri, milletimizin üzerine bu milletin sahibi olduğu tanklar, helikopterler ve savaş uçakları ile üzerlerine saldırmışlardır. 249 vatan evladımız şehit olmuş, 2193 kahramanımız ise bu vatan için gazi olmuşlardır. O gece Aziz ve Necip Milletimiz vatanı için, geleceği için bir daha bu darbe kalkışması yaşanmaması için canlarını gözü kırpmadan feda edecek şekilde sokaklarda darbe girişimine engel olmuşlardır. Hamdolsun ki üzerinde yaşadığımız toprağı sonu şehadete giden bu yolda korkusuzca vatan için, milletimiz için korumaya, milletin bekası için gerekirse can vermeye bile seve seve giden bir millet olduğumuzu tüm dünya ya göstermiş bulunmaktayız. Bolulu hemşerilerimizde vatanı için korkusuzca darbe girişiminin önlenmesinde kahramanlığını göstermiş olup,  Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize sahip çıktığını göstermiştir,” ifadelerine yer verdi. 15 Temmuz darbe girişimini ve vatan hainlerini unutmayacaklarına vurgu yapan Milletvekili Fehmi Küpçü, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı; “Unutmamak gerekirse sözde darbe yapmak isteyen bir avuç vatan hainleri, 249 vatanı için kahramanca şehit olan kardeşlerimizi bizden almışlardı. Her şeyi unutabiliriz adımızı, soyadımızı hatta kendimizi bile unutabiliriz. Ama bu Vatan için Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için 15 Temmuz’u asla ve asla unutmayacağız…”
AK Parti Bolu Milletvekili Küpçü, darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bolulu hemşerilerimiz vatanı için korkusuzca darbe girişiminin önlenmesinde kahramanlığını göstermiş olup, ülkemize sahip çıktığını göstermiştir,” dedi.

Terör örgütü FETÖ'nün, işi TBMM'yi bombalamaya kadar götürdüğü hain darbe girişiminin birinci yılında, çeşitli anma programları ve etkinlikler düzenleniyor.

AK Parti Bolu Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü,  15 Temmuz Şehitleri Anma Haftası ve 15 Temmuz Darbe Girişiminin 1. yıl dönümünde yaptığı açıklamada; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bolu’da 15 Temmuz Ruhuyla Yeniden Meydanlarda olacaktır,’’ dedi.

TSK içindeki hain FETÖ yapılanmasının mensuplarının sokaklarda vatandaşların üzerine tanklarla yürüyüp ateş ettiği 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü gerek Meclis, gerekse Türkiye'nin dört bir yanında yapılan etkinlikler ile anılıyor.

AK Parti Bolu Milletvekili Küpçü, darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bolulu hemşerilerimiz vatanı için korkusuzca darbe girişiminin önlenmesinde kahramanlığını göstermiş olup, ülkemize sahip çıktığını göstermiştir,” dedi.

Küpçü, açıklamasında; “Bildiğimiz üzere 15 Temmuz akşamı Fetullah Gülen Terör Örgüt mensupları TSK içine sızan bir avuç  vatan hainleri, milletimizin üzerine bu milletin sahibi olduğu tanklar, helikopterler ve savaş uçakları ile üzerlerine saldırmışlardır. 249 vatan evladımız şehit olmuş, 2193 kahramanımız ise bu vatan için gazi olmuşlardır. O gece Aziz ve Necip Milletimiz vatanı için, geleceği için bir daha bu darbe kalkışması yaşanmaması için canlarını gözü kırpmadan feda edecek şekilde sokaklarda darbe girişimine engel olmuşlardır. Hamdolsun ki üzerinde yaşadığımız toprağı sonu şehadete giden bu yolda korkusuzca vatan için, milletimiz için korumaya, milletin bekası için gerekirse can vermeye bile seve seve giden bir millet olduğumuzu tüm dünya ya göstermiş bulunmaktayız. Bolulu hemşerilerimizde vatanı için korkusuzca darbe girişiminin önlenmesinde kahramanlığını göstermiş olup,  Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize sahip çıktığını göstermiştir,” ifadelerine yer verdi.

15 Temmuz darbe girişimini ve vatan hainlerini unutmayacaklarına vurgu yapan Milletvekili Fehmi Küpçü, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı; “Unutmamak gerekirse sözde darbe yapmak isteyen bir avuç vatan hainleri, 249 vatanı için kahramanca şehit olan kardeşlerimizi bizden almışlardı. Her şeyi unutabiliriz adımızı, soyadımızı hatta kendimizi bile unutabiliriz. Ama bu Vatan için Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için 15 Temmuz’u asla ve asla unutmayacağız…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.