'Gücünü sadece milletimizden alan fedakarları kutluyorum'

SİYASET 20.10.2016 - 15:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1269+ kez okundu.
 

'Gücünü sadece milletimizden alan fedakarları kutluyorum'

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramı dolayısıyla gazeteciler için özel bir kutlama mesajı yayımladı.
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı. Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, farklı görüşlerin seslendirilmesine imkân tanıyan, kamu yararını gözeten basın sektörünün, teknolojik gelişmeler sayesinde son yıllarda çeşitlendiğini işaret etti. Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramı dolayısıyla gazeteciler için özel bir kutlama mesajı yayımladı. Toplumu, doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendiren gazetecilerin bayramını kutlayan Ercoşkun; “Düşüncelerini ve fikirlerini sağlam ve güçlü delillerle ortaya koyan, 15 Temmuz'da onurlu bir milli irade mücadelesi ortaya koyan yüce milletimizden gücünü alan gazetecilerin 21 Ekim Gazeteciler Bayramı'nı kutluyorum,” diye konuştu. Milletvekili Ercoşkun, toplumsal görevini fedakarca yerine getiren, düşüncelerini ve fikirlerini sağlam ve güçlü delillerle ortaya koyan gazetecilerin bu özel günlerini şu ifadelerle kutladı: “Toplumumuzu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmeyi birinci vazife bilen, düşünce ve fikirlerini sağlam ve güçlü delillerle ortaya koyan, 15 Temmuz'dan bugüne milli irade mücadelesi veren yüce milletimizden gücünü alan gazeteciler, biz siyasetçilere de cesaret veriyor. Zaman mefhumu gözetmeden fedakârca çalışan, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan, kamuyu, yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi gören, ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek harcayan tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramını kutluyor, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diliyorum."
Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramı dolayısıyla gazeteciler için özel bir kutlama mesajı yayımladı.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, farklı görüşlerin seslendirilmesine imkân tanıyan, kamu yararını gözeten basın sektörünün, teknolojik gelişmeler sayesinde son yıllarda çeşitlendiğini işaret etti.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramı dolayısıyla gazeteciler için özel bir kutlama mesajı yayımladı.

Toplumu, doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendiren gazetecilerin bayramını kutlayan Ercoşkun; “Düşüncelerini ve fikirlerini sağlam ve güçlü delillerle ortaya koyan, 15 Temmuz'da onurlu bir milli irade mücadelesi ortaya koyan yüce milletimizden gücünü alan gazetecilerin 21 Ekim Gazeteciler Bayramı'nı kutluyorum,” diye konuştu.

Milletvekili Ercoşkun, toplumsal görevini fedakarca yerine getiren, düşüncelerini ve fikirlerini sağlam ve güçlü delillerle ortaya koyan gazetecilerin bu özel günlerini şu ifadelerle kutladı: “Toplumumuzu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmeyi birinci vazife bilen, düşünce ve fikirlerini sağlam ve güçlü delillerle ortaya koyan, 15 Temmuz'dan bugüne milli irade mücadelesi veren yüce milletimizden gücünü alan gazeteciler, biz siyasetçilere de cesaret veriyor. Zaman mefhumu gözetmeden fedakârca çalışan, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan, kamuyu, yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi gören, ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek harcayan tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramını kutluyor, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.