'Birinci sırayı Dörtdivan’a verdi'

SİYASET 17.04.2017 - 16:36, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1755+ kez okundu.
 

'Birinci sırayı Dörtdivan’a verdi'

Geredeli AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Köroğlu TV ekranlarında; “Referandumda Gerede birinci sırayı Dörtdivan’a verdi,” diye konuştu.
Köroğlu TV ekranlarında ‘Referandum Özel’ adlı programda sandık sonuçlarını değerlendiren AK Parti İl Başkanı, Geredeli hemşehrimiz Nurettin Doğanay, bugüne kadar Gerede’nin oranlarda daima önde olduğunu söyleyerek; “Referandumda Gerede birinci sırayı Dörtdivan’a verdi,” şeklinde konuştu. Köroğlu TV’ye konuşan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, gönlünün daha yüksek oranda bir oy oranına ulaşmasını istediğini söyleyerek “Evet diyene de Hayır diyene de saygı duyacağız. Biz 1 Kasım seçimlerinde yakaladığımız 120 bin oyun üzerine çıkmayı hedeflemiştik. Gönlüm bu oranın üzerinde bir oy almayı istemişti ama Bolu bizi utandırmadı” diye konuştu. Geredeli AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Köroğlu TV ekranlarının konuğu oldu. ‘Referandum Özel’ adlı programda sandık sonuçlarını değerlendiren Doğanay, 55 gün süren referandum sürecinde tüm AK parti ailesiyle yola çıktıklarını söyledi. Süreç boyunca bu işin vebali olduğuna inandığını söyleyen Doğanay, gece gündüz demeden Bolu’da her kapıyı çalıp, vatandaşa doğruları anlatmaya çalıştıklarını belirtti. Tüm yorgunluklarının sandıklar açıldıktan ve sonuçları gördükten sonra geçtiğini söyleyen Doğanay, 90 yıldır devam eden Parlamenter Sistem’den Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne geçişte ‘Hayır’ diyenlerin tercihlerine saygı duyduklarını belirtti. Resmi olmayan sonuçlara göre alınan yüzde 62 oranın kendileri için önemli olduğuna vurgu yapan Doğanay, 7 Haziran seçimlerinde aldıkları 87 bin oyu 1 Kasım seçimlerinde 120 bin 500’e çıkararak çıtayı yükselttiklerini söyledi ve “Bunun tesadüf olmadığını göstermek zorundaydık. Bu seviyeyi korumalıydık bu yüzden ciddi anlamda çaba sarf ettik. Bu çalışmada da hanımların ve gençlerimizin büyük emeği ve rolü var. Bu akşam, o meydanda onları görünce çok duygulandım. Bolu bizi utandırmadı” diye konuştu. “GEREDE, 1. SIRAYI DÖRTDİVAN’A VERDİ” Türkiye geneline bakıldığında ‘Evet’in yüksek oranda çıktığı il fazla olmadığını ancak Bolu’da bunu elde ettiklerini söyleyen Doğanay, ilçeleri değerlendirdi. Bugüne kadar Gerede’nin oranlarda daima önde olduğunu söyleyen Doğanay, referandumda Gerede’nin birinci sırayı Dörtdivan’a verdiğini ifade etti.
Geredeli AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Köroğlu TV ekranlarında; “Referandumda Gerede birinci sırayı Dörtdivan’a verdi,” diye konuştu.

Köroğlu TV ekranlarında ‘Referandum Özel’ adlı programda sandık sonuçlarını değerlendiren AK Parti İl Başkanı, Geredeli hemşehrimiz Nurettin Doğanay, bugüne kadar Gerede’nin oranlarda daima önde olduğunu söyleyerek; “Referandumda Gerede birinci sırayı Dörtdivan’a verdi,” şeklinde konuştu.

Köroğlu TV’ye konuşan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, gönlünün daha yüksek oranda bir oy oranına ulaşmasını istediğini söyleyerek “Evet diyene de Hayır diyene de saygı duyacağız. Biz 1 Kasım seçimlerinde yakaladığımız 120 bin oyun üzerine çıkmayı hedeflemiştik. Gönlüm bu oranın üzerinde bir oy almayı istemişti ama Bolu bizi utandırmadı” diye konuştu.

Geredeli AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Köroğlu TV ekranlarının konuğu oldu. ‘Referandum Özel’ adlı programda sandık sonuçlarını değerlendiren Doğanay, 55 gün süren referandum sürecinde tüm AK parti ailesiyle yola çıktıklarını söyledi.

Süreç boyunca bu işin vebali olduğuna inandığını söyleyen Doğanay, gece gündüz demeden Bolu’da her kapıyı çalıp, vatandaşa doğruları anlatmaya çalıştıklarını belirtti. Tüm yorgunluklarının sandıklar açıldıktan ve sonuçları gördükten sonra geçtiğini söyleyen Doğanay, 90 yıldır devam eden Parlamenter Sistem’den Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne geçişte ‘Hayır’ diyenlerin tercihlerine saygı duyduklarını belirtti.

Resmi olmayan sonuçlara göre alınan yüzde 62 oranın kendileri için önemli olduğuna vurgu yapan Doğanay, 7 Haziran seçimlerinde aldıkları 87 bin oyu 1 Kasım seçimlerinde 120 bin 500’e çıkararak çıtayı yükselttiklerini söyledi ve “Bunun tesadüf olmadığını göstermek zorundaydık. Bu seviyeyi korumalıydık bu yüzden ciddi anlamda çaba sarf ettik. Bu çalışmada da hanımların ve gençlerimizin büyük emeği ve rolü var. Bu akşam, o meydanda onları görünce çok duygulandım. Bolu bizi utandırmadı” diye konuştu.

“GEREDE, 1. SIRAYI DÖRTDİVAN’A VERDİ”
Türkiye geneline bakıldığında ‘Evet’in yüksek oranda çıktığı il fazla olmadığını ancak Bolu’da bunu elde ettiklerini söyleyen Doğanay, ilçeleri değerlendirdi. Bugüne kadar Gerede’nin oranlarda daima önde olduğunu söyleyen Doğanay, referandumda Gerede’nin birinci sırayı Dörtdivan’a verdiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.