Cumhurbaşkanı, Geredeli ismi seçti!

GÜNDEM 27.07.2016 - 11:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2734+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı, Geredeli ismi seçti!

Geredeli hemşehrimiz Ahmet Saraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir kez daha Danıştay üyeliğine seçildi. Müjdeli haber, hemşehriler arasında mutlulukla karşılandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay kanununun ilgili geçici maddesi gereği üyelikleri sona erenler arasında belirlediği isimleri, yeniden danıştay üyeliğine seçti. Belirlenen 24 isim Resmi Gazete'de de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, danıştay üyeliklerine, 2575 sayılı Danıstay Kanununun  6723 sayılı Kanun ile eklenen geçici 27'nci maddesi gereğince üyeliği sona erenler arasından 24 ismi belirledi.  Geredeli hemşehrimiz Ahmet Saraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir kez daha danıştay üyeliğine seçildi. Müjdeli haber, hemşehriler arasında mutlulukla karşılanırken, Saraç bir kez daha gurur kaynağımız oldu. Bugünkü Resmi Gazetede Cumhurbaşkanlığınca seçilen 24 üyenin adı yayımlanırken; Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Danıştay Üyeliklerine, 2575 sayılı Danıştay Kanununun 6723 sayılı Kanun ile eklenen geçici 27 nci maddesi gereğince üyeliği sona erenler arasından; Abdülkadir Atalık, Ahmet Saraç, Ali Ürker, Binnaz Mahioğlu, Cevdet Malkoç, Fatih Mehmet Alkış, Hamit Ümit Aksoy, Hasan Gül, Hasan Şahin, Hayrettin Kadıoğlu, Hicabi Ece, İbrahim Berberoğlu, İbrahim Er, İlker Sert, İsmail Kalender, Mahmut Ballı, Mahmut Vural, Mevlüt Atbaş, Nizamettin Kalaman, Osman Tural, Oya Işık, Yalçın Ekmekçi, Zeki Yiğit, Zeynep Kenan’ı seçmişlerdir” ifadeleri yer aldı. Hemşehrilerinin bir kez daha gurur kaynağı haber Geredeliler arasında büyük mutluluklar yaşatırken danıştay üyeliğine yeniden layık bulunan Saraç, uzun yıllar yurdun değişik bölgelerinde kaymakamlık sonrasında ise  İller Bankası Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlerinde bulundu. 1984 yılından bu yana idarecilik görevini yürüten Ahmet Saraç, 23.07.2013 tarihinden buyana da İçişleri Bakanlığı 1. Hukuk Müşaviri olarak görev yapmaktaydı. mercanmedya ailesi olarak hemşehrimize başarılar diliyoruz. SARAÇ KİMDİR? 1961 yılında Gerede’de dünyaya geldi. Sırasıyla Ziya Gökalp İlkokulunu, Gerede Ortaokulunu ve Gerede Lisesini bitirdi. 1978 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 1983 yılında mezun oldu.  İstanbul Barosundaki bir yıllık avukatlık stajından sonra 1984 yılında Kaymakamlık mesleğine intisap etti. 1985-1987 tarihleri arasında yedek subay askerlik görevini Hakim Asteğmen olarak tamamladı. 1984 yılından bu yana idarecilik görevini yürüten Saraç evli ve iki kız çocuğu babası olup, iyi derecede ingilizce bilmektedir.
Geredeli hemşehrimiz Ahmet Saraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir kez daha Danıştay üyeliğine seçildi. Müjdeli haber, hemşehriler arasında mutlulukla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay kanununun ilgili geçici maddesi gereği üyelikleri sona erenler arasında belirlediği isimleri, yeniden danıştay üyeliğine seçti. Belirlenen 24 isim Resmi Gazete'de de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, danıştay üyeliklerine, 2575 sayılı Danıstay Kanununun  6723 sayılı Kanun ile eklenen geçici 27'nci maddesi gereğince üyeliği sona erenler arasından 24 ismi belirledi. 

Geredeli hemşehrimiz Ahmet Saraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir kez daha danıştay üyeliğine seçildi. Müjdeli haber, hemşehriler arasında mutlulukla karşılanırken, Saraç bir kez daha gurur kaynağımız oldu.

Bugünkü Resmi Gazetede Cumhurbaşkanlığınca seçilen 24 üyenin adı yayımlanırken; Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Danıştay Üyeliklerine, 2575 sayılı Danıştay Kanununun 6723 sayılı Kanun ile eklenen geçici 27 nci maddesi gereğince üyeliği sona erenler arasından; Abdülkadir Atalık, Ahmet Saraç, Ali Ürker, Binnaz Mahioğlu, Cevdet Malkoç, Fatih Mehmet Alkış, Hamit Ümit Aksoy, Hasan Gül, Hasan Şahin, Hayrettin Kadıoğlu, Hicabi Ece, İbrahim Berberoğlu, İbrahim Er, İlker Sert, İsmail Kalender, Mahmut Ballı, Mahmut Vural, Mevlüt Atbaş, Nizamettin Kalaman, Osman Tural, Oya Işık, Yalçın Ekmekçi, Zeki Yiğit, Zeynep Kenan’ı seçmişlerdir” ifadeleri yer aldı.

Hemşehrilerinin bir kez daha gurur kaynağı haber Geredeliler arasında büyük mutluluklar yaşatırken danıştay üyeliğine yeniden layık bulunan Saraç, uzun yıllar yurdun değişik bölgelerinde kaymakamlık sonrasında ise  İller Bankası Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlerinde bulundu.


1984 yılından bu yana idarecilik görevini yürüten Ahmet Saraç, 23.07.2013 tarihinden buyana da İçişleri Bakanlığı 1. Hukuk Müşaviri olarak görev yapmaktaydı.

mercanmedya ailesi olarak hemşehrimize başarılar diliyoruz.

SARAÇ KİMDİR?
1961 yılında Gerede’de dünyaya geldi. Sırasıyla Ziya Gökalp İlkokulunu, Gerede Ortaokulunu ve Gerede Lisesini bitirdi. 1978 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 1983 yılında mezun oldu. 

İstanbul Barosundaki bir yıllık avukatlık stajından sonra 1984 yılında Kaymakamlık mesleğine intisap etti. 1985-1987 tarihleri arasında yedek subay askerlik görevini Hakim Asteğmen olarak tamamladı.

1984 yılından bu yana idarecilik görevini yürüten Saraç evli ve iki kız çocuğu babası olup, iyi derecede ingilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.